Λαμπερή επιδερμίδα: 5 λάθη που κάνουμε

Λαμπερή επιδερμίδα: 5 λάθη που κάνουμε

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρόσωπό σας έχει ανάγκη από καθημερινή φροντίδα και προστασία κι έτσι πρέπει να ακολουθείτε κάθε φορά τα σωστά βήματα στη beauty routine σας. Ξέρετε όμως, ποια είναι τα πιο συχνά και σημαντικά λάθη που κάνετε και δείχνουν την επιδερμίδα σας κουρασμένη; Μήπως ήρθε η ώρα να τα επισημάνετε και να τα σταματήσετε άμεσα, ώστε το πρόσωπό σας να δείχνει πάντα λαμπερό και αψεγάδιαστο;

1. Δεν χρησιμοποιείτε συχνά ενυδατική κρέμα προσώπου

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που το πρόσωπό σας δείχνει αφυδατωμένο και κουρασμένο είναι η έλλειψη ενυδατικής. Επιλέξτε μία καλή κρέμα προσώπου που θα σας προσφέρει και αντηλιακή προστασία.

2. Εφαρμόζετε με λάθος τρόπο το make up σας

Μήπως το παρακάνετε με την ποσότητα του foundation; Μήπως αφήνετε μερικά σημεία ακάλυπτα; Μήπως χρησιμοποιείτε λάθος τόνο που δεν ταιριάζει στην απόχρωση της επιδερμίδας σας και σας κάνει να δείχνετε χλωμή; Βρείτε το κατάλληλο χρώμα για το πρόσωπό σας και δοκιμάστε να το εφαρμόζετε σε κάθε σημείο με ένα πινέλο, ώστε να έχει καλύτερη εφαρμογή.

3. Eyeliner

Αν εφαρμόζετε περισσότερο απ’ ότι χρειάζεσαι, τα μάτια σας θα δείχνουν πιο μικρά και αρκετά κουρασμένα. Δοκιμάστε μία ανοιχτόχρωμη απόχρωση που θα τα τονίσει και το συνολικό αποτέλεσμα θα δείχνει πιο φρέσκο.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή