Γυαλιά ηλίου: Οι νέες τάσεις της μόδας

Γυαλιά ηλίου: Οι νέες τάσεις της μόδας

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φέτος, έχουν την τιμητική τους τα oversized γυαλιά ηλίου, στα πιο ιδιαίτερα σχήματα και χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι στρογγυλά ή τετραγωνισμένα γυαλιά που θα γίνουν σίγουρα το statement αξεσουάρ σε κάθε εμφάνισή σας.

Μία καλή ιδέα είναι να προτιμήσετε cat eye σκελετούς σε έντονα χρώματα, όπως κίτρινο, φούξια ή πετρόλ, ενώ δυνατές επιλογές είναι και τα ριγέ, όπως και τα metallics. Στα καταστήματα θα ανακαλύψετε πολλά διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα κι αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με τα looks σας, μπορείτε να επιλέξετε το πιο ιδιαίτερο ζευγάρι για τις εμφανίσεις σας. Θα βρείτε επίσης και τα κλασικά aviators, όπως και κάποιες πιο μοντέρνες παραλλαγές τους. Αν λατρεύετε τις εκκεντρικές εμφανίσεις, μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου με έντονες διακοσμητικές λεπτομέρειες σε διαφορετικό χρώμα από τον σκελετό.

Επιπλέον, θα βρείτε γυαλιά ηλίου με διαφορετικά σχήματα φακών, αλλά και συνδυασμούς στρογγυλών και cat eye σκελετών, όπως τα γυαλιά που είδαμε στη καμπάνια της Fendi ή της Marni για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Οι σκουρόχρωμοι φακοί, αλλά και οι φακοί-καθρέφτες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι, όπως και εκείνοι που κιτρινίζουν.

Οι μπλε αποχρώσεις σε διάφορα σχέδια και μεγέθη έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη σεζόν, ενώ και τα εκκεντρικά, φουτουριστικά γυαλιά μπορούν να γίνουν φέτος το σήμα-κατατεθέν σας. Σε κάθε περίπτωση διαλέξτε το σχήμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σας και το σχέδιο που θα αναδείξει το στιλ σας. Φέτος, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδυάσετε το χρώμα των γυαλιών σας με τα ρούχα σας, καθώς είναι μία από τις δυνατές τάσεις της άνοιξης.

Ανακαλύψτε εδώ 15 μοντέρνα και chic ζευγάρια γυαλιών ηλίου για να ολοκληρώσετε με στιλ τις εμφανίσεις σας αυτή την εποχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή