Τσάντες: Οι hot τάσεις της φετινής σεζόν

Τσάντες: Οι hot τάσεις της φετινής σεζόν

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν ζητούσαν από κάθε γυναίκα να αποχωριστεί κάποιο από τα αξεσουάρ της, αυτό δεν θα ήταν σίγουρα, η αγαπημένη της τσάντα. Ή μάλλον η συλλογή με τις τσάντες της, αφού μόνο μία ποτέ δεν είναι αρκετή. Συνήθως μιλάμε για διψήφιο αριθμό, που δυσκολεύεστε να χωρέσετε στις κρεμάστρες και στα ντουλάπια σας, οπότε πιάνουν χώρο σε διάφορες γωνιές του σπιτιού.

Αν φέτος σκέφτεστε να αγοράσετε μερικές ακόμη, ρίξτε πρώτα μια ματιά στις hot τάσεις που θα μας απασχολήσουν αυτή τη σεζόν.

1. Mini τσάντες

Τα πολύ μικρά τσαντάκια με χρώμα ή prints θα γίνουν το αγαπημένο σας αξεσουάρ αυτή την άνοιξη. Είναι κομψά, διακριτικά, μικρά στολίδια για κάθε look σας.

2. Δερμάτινες τσάντες μεσαίου μεγέθους με αγκράφα

Είναι σχετικά μικρές, αλλά χωράνε όλα όσα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη τσάντα της. Το κυκλικό τελείωμά τους είναι πολύ κομψό και θα τις βρείτε σε πολλά χρώματα και σχέδια.

3. Τσάντες σε minimal στιλ

Όσο πιο minimal είναι οι τσάντες που επιλέγετε φέτος, τόσο πιο chic δείχνετε  σε κάθε εμφάνισή σας. Προτιμήστε ουδέτερες αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλα.

4. Μικρές tote τσάντες

Μπορείτε να επιλέξετε υφασμάτινες, δερμάτινες ή πλαστικές και να ολοκληρώσετε με στιλ κάθε casual σύνολό σας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή