Παπούτσια: Οι τάσεις της άνοιξης

Παπούτσια: Οι τάσεις της άνοιξης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν σκοπεύετε να ανανεώσετε άμεσα τη γκαρνταρόμπα σας με κομμάτια ανοιξιάτικα, καλό θα είναι να ενημερωθείτε από νωρίς και για τις hot τάσεις της σεζόν στα παπούτσια. Ψηλοτάκουνα ή φλατ; Glam chic ή sneakers; Ποια ζευγάρια δεν θα αποχωριστούμε ούτε στιγμή αυτή την άνοιξη;

1. Παπούτσια στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου

Αν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα, μπορείτε για αυτή την άνοιξη να δοκιμάσετε παπούτσια στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Προτιμήστε μπαλαρίνες που θα φορέσετε με μονόχρωμα φορέματα ή ψηλοτάκουνα που θα συνδυάσετε με υφασμάτινα cropped παντελόνια και κομψές midi φούστες.

2. Μυτερά παπούτσια

Αν είστε φαν των παπουτσιών με στρογγυλή μύτη, ίσως δυσκολευτείτε να τα συνηθίσετε, αλλά το σίγουρο είναι πως με τον καιρό, τα μυτερά παπούτσια θα γίνουν τα αγαπημένα σας. Μπορείτε να διαλέξετε φλατ, αλλά και ψηλοτάκουνα ζευγάρια για τις πιο glam εμφανίσεις σας.

3. Oxfords

Εδώ και πολλές σεζόν, τα oxford shoes αποτελούν ένα δυνατό κομμάτι, που μπορείτε να δοκιμάσετε για κάθε εμφάνισή σας. Αυτή την άνοιξη προτιμήστε ζευγάρια σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.

4. Λευκά παπούτσια

Θα έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες σεζόν πως τα λευκά αθλητικά έχουν την τιμητική τους και τώρα ήρθε η στιγμή, το πιο φωτεινό χρώμα να το προτιμήσετε για κάθε στιλ παπουτσιού.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή