Bomber jackets για κομψές ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Bomber jackets για κομψές ανοιξιάτικες εμφανίσεις

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν θέλετε να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας το hot πανωφόρι της σεζόν, για να είστε στιλάτη σε κάθε εμφάνισή σας, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις κρεμάστρες με τα bomber jackets που θα βρείτε αυτή την άνοιξη σε όλα τα καταστήματων ρούχων.

Το απόλυτο trend για αυτή την εποχή θα το βρείτε σε παστέλ αποχρώσεις, σε κλασικό χακί ή μπεζ, ενώ θα ανακαλύψετε και σχέδια με έντονες διακοσμητικές λεπτομέρειες ή μοτίβα. Αν προτιμήσετε ένα bomber jacket σε ουδέτερη απόχρωση, θα το συνδυάσετε εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας σας, ενώ αν θέλετε να κάνεις τη διαφορά με το look σας, μπορείς να διαλέξετε ένα statement σχέδιο.

Τα it girls της μόδας προτιμούν τα bomber jackets για τις περισσότερες casual εμφανίσεις τους και συνήθως τα συνδυάζουν με ψηλόμεσα τζιν παντελόνια με γυρισμένα μπατζάκια και λευκά sneakers, με παντελόνες και crop tops ή με girly φορέματα και μπαλαρίνες. Για να δημιουργήσετε ένα στιλάτο σύνολο για πρωί και βράδυ, μπορείτενα προτιμήσετε ένα μαύρο πανωφόρι, που θα φορέσετε με κομμάτια στο ίδιο χρώμα και θα αναδείξετε με κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ.

Ανακαλύψτε εδώ 12 μοντέρνα bomber jackets για κάθε στιλ . 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή