Φλατ παπούτσια: Κομψές ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Φλατ παπούτσια: Κομψές ανοιξιάτικες εμφανίσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νιώθετε θηλυκή και κομψή κάθε φορά που φοράτε τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, αλλά δεν συγκρίνετε με τίποτα την άνεση και το στιλ που χαρίζουν τα φλατ παπούτσια σε κάθε look σας. Οι μοντέρνες εσπαντρίγιες, οι chic lace up μπαλαρίνες, τα σοφιστικέ oxford shoes ή ακόμη και τα φλατ mules, που θα φορέσουμε πολύ αυτή την άνοιξη, είναι μερικά από τα ζευγάρια που μπορείτε να επιλέξετε για τις πρωινές, απογευματινές, αλλά και βραδινές εμφανίσεις σας.

Αυτή την εποχή μπορείτε να συνδυάσετε τα φλατ παπούτσια σας με υφασμάτινα cropped παντελόνια ριγέ ή μονόχρωμα, με mini τζιν φούστες ή floral φορέματα, αλλά και με ζιπ κιλότ ή ολόσωμες σε στενή γραμμή.

Η ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και γραμμές είναι μεγάλη κι έτσι σίγουρα θα βρείτε το ζευγάρι που ταιριάζει στο στιλ σας και σε κάθε ντύσιμό σας. Ανακαλύψτε εδώ 12 στιλάτα ζευγάρια που θα σας δώσουν έμπνευση για τα ανοιξιάτικα looks σας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή