Next in Line

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για έκτη συνεχή χρονιά, η ιταλική Vogue ρίχνει τα φώτα των προβολέων στις ανερχόμενες δυνάμεις της μόδας αναζητώντας και εντοπίζοντας νέα ταλέντα, μόνο που φέτος έχει έναν ισχυρό σύμμαχο: το yoox.com, ηγετική δύναμη στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου (και μέρος του ομίλου που προέκυψε από τη συγχώνευση με το Net-A-Porter.com), με 71 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες το 2015. Το πρώτο σημαντικό άνοιγμα του θεσμού The Next Talents είναι ότι δεν περιορίζεται πλέον σε γυναικεία ρούχα, αλλά περιλαμβάνει επίσης αντρικά, παιδικά και είδη design.

Next in Line-1

 

Next in Line-2

 

Next in Line-3

Το δεύτερο και μάλλον σημαντικότερο για τους 11 φιλόδοξους σχεδιαστές είναι ότι οι συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’16 ήδη πωλούνται στο yoox.com, προσφέροντάς τους δυνητικό αγοραστικό κοινό σε περισσότερες από 100 χώρες!

Next in Line-4

Η πρώτη τους επίσημη παρουσίαση έγινε στο Palazzo Morando, στο Μιλάνο, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, με μια έκθεση ανοιχτή στο κοινό. Κάτι ακόμα που έχει ενδιαφέρον είναι ότι, μολονότι η πρωτοβουλία υποστηρίζεται από δύο δυνάμεις αμιγώς ιταλικές, το πεδίο της αναζήτησης είναι διεθνές, φέρνοντας στους φετινούς φιναλίστ ονόματα από την Ινδία, την Ουκρανία, τη Νιγηρία ή τον Καναδά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή