Μόδα: Κλίμα τροπικό

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O οiκος Louis Vuitton λανσάρει την Tropical Journey, σε τέλειο timing για την πρώτη ηλιόλουστη απόδραση. Μια capsule collection εμπνευσμένη από την πλούσια βλάστηση και το τροπικό χρώμα της Καλιφόρνιας, τη σαγήνη της ζούγκλας και τη συναρπαστική φύση των εξωτικών νησιών. Με μια εκρηκτική σύνθεση χρωμάτων – λαμπερό μπλε, ζωηρό φούξια, τολμηρό κόκκινο, βαθύ καφέ και natural μπεζ – παρασύρει σε ειδυλλιακούς παραδείσους αιώνιας λιακάδας δεμένους με το iconic LV.

Μόδα: Κλίμα τροπικό-1

 

Μόδα: Κλίμα τροπικό-2

 

Μόδα: Κλίμα τροπικό-3
Μόδα: Κλίμα τροπικό-4
Μόδα: Κλίμα τροπικό-5

Σαν ένα κινηματογραφικό ταξίδι, ο Monogram canvas ζωντανεύει στη Monogram Jungle με ένα print εμπνευσμένο από τα τοπία της Καλιφόρνιας, τα εμβληματικά φοινικόδεντρα και τις οάσεις της, ενώ στη Monogram Vernis Jungle το χαρακτηριστικό δέρμα του οίκου καλύπτεται με dots που παραπέμπουν σε γούνες εξωτικών ζώων. Τα νέα prints ζωντανεύουν σε iconic τσάντες Louis Vuitton, όπως η Speedy και η Neverfull, αλλά και σε παπούτσια και αξεσουάρ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή