Concealer:Άψογη επιδερμίδα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το concealer είναι ένα από τα προϊόντα που δύσκολα αποχωρίζεστε από το νεσεσέρ σας, καθώς έχει πολλαπλή χρήση κι έτσι φροντίζετε να αγοράζετε το επόμενο, πολύ πριν τελειώσει η προηγούμενη συσκευασία. Υπάρχουν όμως, κάποια μυστικά για το “θαυματουργό” καλλυντικό σας, που πρέπει να γνωρίζετε καθώς πολλοί make up artists έχουν ανακαλύψει πολλές ακόμη χρήσεις του.

1. Μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας απόχρωση κραγιόν

Μπορείτε να αναμείξετε το concealer σαςμε το αγαπημένο σας κραγιόν, για να δημιουργήσετε μία νέα απόχρωση για τα χείλη σας, λίγο πιο ανοιχτή και φωτεινή. Εφαρμόστε λίγες σταγόνες από το concealer σας στα χείλη σας, στη συνέχεια απλώστε το κραγιόν σας και με το δάχτυλό σας αναμείξτε τα καλά.

2. Φωτίστε τα φρύδια σας

Αν έχετε πάθει εμμονή με τα ανοιχτόχρωμα -σχεδόν λευκά- φρύδια, αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε βαφή, μπορείτε να δοκιμάσετε να πετύχετε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα με το concealer σας. Θα χρειαστείτε το βουρτσάκι από μία διάφανη μάσκαρα, για να εφαρμόσετε το concealer σας στα φρύδια σας.

3. Διορθώστε το χρώμα σε διάφορα σημεία του προσώπου σας

Αν οι μαύροι κύκλοι δεν λένε να φύγουν, εφαρμόστε ένα ροδακινί ή πορτοκαλί κραγιόν κάτω από τα μάτια σας και στη συνέχεια, απλώστε το concealer σας. Αναμείξτε τα καλά και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

 

Διαβάστε περισότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή