Editor’s Choice: Αρώματα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα. Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτή την εποχή.

 

Editor’s Choice: Αρώματα-1

Τα δέκατα γενέθλιά του γιορτάζει φέτος το διάσημο λουλουδάτο άρωμα Nina, παρουσιάζοντας την έκδοση Nina Pop, ειδικά σχεδιασμένη από τη γαλλίδα καλλιτέχνιδα Coco, με πολύχρωμα πουά να στολίζουν το λευκό λακαρισμένο μήλο.

 

Βοτανικός κήπος

Editor’s Choice: Αρώματα-2

Αντλώντας έμπνευση από την αρωματική τέχνη των βοτάνων, η νέα, περιορισμένης έκδοσης σειρά The Herb Garden της  Jo Malone περιλαμβάνει πέντε απολαυστικά αρώματα: Sorrel & Lemon Thyme, Wild Strawberry & Parsley, Nasturtium & Clover,  Carrot Blossom & Fennel, Lavender & Coriander.  Το Μάρτιο στα Attica.

 

Πολύτιμες ρίζες

Editor’s Choice: Αρώματα-3

Γεμάτες μυστήριο, πάντα με έμφαση στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια, οι δύο καινούριες αρωματικές δημιουργίες της νέας συλλογής Armani/Privé La Collection des Terres Précieuses αποτελούν φόρο τιμής στη Ρωσία και έχουν πάρει  το όνομά τους από το θρυλικό λίθο του μαλαχίτη. Το  Vert Malachite αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με κυρίαρχο συστατικό τον αισθησιακό κρίνο, και το Rouge Malachite  με την επιβλητική παρουσία της τουμπερόζας.

 

Μεσογειακή αύρα

Editor’s Choice: Αρώματα-4

Η Μεσόγειος αποθεώνεται για άλλη μία φορά από την Aerin Lauder και το νέο της άρωμα Mediterranean Honeysuckle. Ατέλειωτες διακοπές κάτω από τον καυτό ήλιο, το μπλε της θάλασσας να αναμειγνύεται με έντονα λουλουδάτα αρώματα, νύχτες μαγικές στο φως της πανσελήνου, λαμπερά χρώματα και αισθήσεις σε εγρήγορση. Το νέο αρωματικό μείγμα κλείνει όλα αυτά στο εκλεπτυσμένο, εμπνευσμένο από τα πλακάκια του Κάπρι μπουκάλι του, και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι με πρωταγωνιστή το μεσογειακό αγιόκλημα συνδυασμένο με γκρέιπφρουτ, περγαμόντο, γιασεμί και γαρδένια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή