10 tops που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της

10 tops που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να νιώθετε μια παράξενη ευχαρίστηση κάθε φορά που γυρνάτε στο σπίτι με άπειρες σακούλες γεμάτες t-shirts, μπλούζες και πουκάμισα, αλλά αμέσως μετά αρχίζετε να σκέφτεστε, αν πραγματικά σας χρειάζονται όλα αυτά τα κομμάτια ή απλώς γεμίζετε τη ντουλάπα σας. Μία γυναικεία γκαρνταρόμπα μπορεί να είναι πλήρης ακόμη και με 10 βασικά tops, οπότε τα υπόλοιπα μάλλον έχουν βοηθητικό ρόλο. Να, ποια πρέπει να έχετε σίγουρα στη ντουλάπα σας.

1. Η μεταξωτή μπλούζα

Μπορεί να έχει κουμπιά, κορδόνια ή να είναι μονοκόμματη. Οι μεταξωτές μπλούζες σε βασικές αποχρώσεις είναι ιδανικές για κάθε σύνολό σας πρωί και βράδυ. Ένα κομμάτι σε nude τόνους δείχνει θηλυκό και πολύ chic.

2. Το δαντελένιο top

Τα δαντελένια tops μπορείτε να τα φορέσετεόλο τον χρόνο, μέσα από πουκάμισα, ζακέτες ή ακόμη και σκέτη, ειδικά το καλοκαίρι και την άνοιξη. Συνδυάζονται με φούστες, παντελόνια, αλλά και με σορτς ή παντελόνες τόσο στις βόλτες σας, όσο και στο γραφείο.

3. Το λευκό top

Είναι αδιαμφισβήτητα το top που σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη. Ανάλογα με το σχέδιο και την ποιότητα που θα διαλέξετε, μπορείτε να φορέσετε το λευκό top σας κάθε στιγμή της μέρας.

4. Η μαρινιέρα

Τα top με ρίγες είναι διαχρονικά κι ενώ παλιότερα τα προτιμούσαμε μόνο καλοκαίρι, τα τελευταία χρόνια έχουμε αρχίσει να τα φοράμε όλο τον χρόνο. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με σακάκια, bomber jackets ή καμπαρντίνες, όπως και με φούστες, παντελόνες ή τζιν παντελόνια.

 

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή