Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας

Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δημιουργήστε την προσωπική σας ιεροτελεστία περιποίησης ανάλογα  με τη διάθεσή σας. Πάντα με την υπογραφή του φαρμακείου.

ΚΟΡΡΕΣ

Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας-1

Λάμψη, θρέψη και αντιοξειδωτική δράση υπόσχεται το νέο συλλεκτικό Λάδι Προσώπου Άγριο Τριαντάφυλλο. Η εκπληκτική δύναμή του οφείλεται στην ενίσχυσή του με τη Super C, μια μορφή βιταμίνης C που δεκαπλασιάζει τη δυνατότητα απορρόφησής της από το δέρμα, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα λάμψης.

VICHY

Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας-2

Την ξεχωρίζουμε για τη multi­tasking δράση της: η ολοκαίνουρια Dermablend [3D Cοrrection] ενυδατώνει, δίνει ματ κάλυψη και επανορθώνει την επιδερμίδα για 16 ολόκληρες ώρες, χωρίς ερεθισμούς και με φυσικό αποτέλεσμα.

POWER HEALTH

Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας-3

Όσο προσεκτική κι αν είναι η καθημερινή μας διατροφή, έχουμε ανάγκη από έξτρα υποστήριξη. Έργο που αναλαμβάνει το μεσογειακό διατροφικό συμπύκνωμα Mediterranean Formula 22, που μας προσφέρει τα οφέλη 22 επιλεγμένων φρούτων και λαχανικών σε ημερήσια βάση.

DARPHIN

Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας-4

Η οικογένεια Exquisâge Beauty Revealing εμπλουτίζεται με τη νέα κρέμα Revealing Eye and Lip Contour Cream, που λειαίνει την περιοχή των ματιών και τελειοποιεί το περίγραμμα των χειλιών, επαναπροσδιορίζοντας τις καθημερινές μας εκφράσεις.

ROGER & GALLET

Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας-5

Πλούσιο σε αναζωογονητικό έλαιο βερίκοκου, aloe vera και έλαια πασιφλόρας και δημητριακών, το γαλάκτωμα Fleur d’ Osmanthus αγκαλιάζει και αναζωογονεί το σώμα, αποκαθιστώντας την υγρασία άμεσα. Η σορμπέ υφή του προκαλεί εθισμό.

LIERAC PARIS 

Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας-6

Εμπλουτισμένος με ενεργά συστατικά εξαιρετικής απόδοσης, ο εντατικός ορός Liftissime Sérum ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, επανασχεδιάζοντας το προφίλ του προσώπου και προσφέροντας ενισχυμένο αποτέλεσμα 3D lifting.

BIO-OIL

Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας-7

Το ιδανικό έλαιο για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας, χάρη στα ευεργετικά συστατικά του – έλαιο καλέντουλας, δενδρολίβανου, χαμομηλιού, λεβάντας – αλλά και το αποκλειστικό PurCellin Oil™, που αναπλάθει το δέρμα από πιθανές ουλές, ραγάδες και δυσχρωμίες.

BEPANTHOL

Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας-8

Για να αποκτήσει η περιοχή των χεριών ολοκληρωμένη ενυδατική και αντιγηραντική προστασία, αρκεί ένα άγγιγμα από την κρέμα χεριών Bepanthol, που τα φροντίζει αποτελεσματικά χάρη στην προβιταμίνη B5 στη φόρμουλα της.

LA ROCHE-POSAY

Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας-9

Η ενισχυμένη σύνθεση της Hydraphase Intense Legere με κλάσματα υαλουρονικού οξέος δρα τριπλά: εισχωρεί βαθιά στο δέρμα, συγκρατεί το νερό για περισσότερο χρόνο και αναδεικνύει τη λάμψη της επιδερμίδας.

NUXE

Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας-10

Ειδικά σχεδιασμένη για όλους τους τύπους της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Crème Fraîche de Beauté ξυπνά τις αισθήσεις χάρη στo άρωμα ανθών πορτοκαλιάς και εγγυάται ενυδατική δράση που διαρκεί έως 24 ώρες.

LANES

Σύμμαχοι ομορφιάς και υγείας-11

Εντάξτε στην καθημερινότητά σας το νέο συμπλήρωμα διατροφής Beauty Ade και δείτε αλλαγή σε δέρμα, μαλλιά και νύχια, χάρη στο συνδυασμό των απαραίτητων αμινοξέων και θρεπτικών συστατικών στη σύνθεσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή