ΣΤΙΛ

Perfect Match: Tόποι που εμπνέουν δημιουργικούς ανθρώπους

ositano

Mοιράζονται την ίδια αισθητική, είναι σύντροφοι στη ζωή και, όταν συναντιούνται δημιουργικά, οι εικόνες τους σε παρασύρουν σε ένα ταξίδι που επιζητάς να γευτείς και να βιώσεις. Ο art photographer Γιώργος Κορδάκης και η graphic designer Δόμνικα Γρηγοριάδη αποτυπώνουν στο lookbook τής Le Sirenuse – Mare Collection 2016 την ψυχή και το lifestyle του «ονειρικού τόπου», όπως χαρακτήρισε το Ποζιτάνο ο John Steinbeck, το 1953.

Le Sirenuse στο Ποζιτάνο. Class, άψογο service και απίθανη διακόσμηση.

Laurito Bay για μεσημεριανό στο Da Adolfo με ’70s ατμόσφαιρα. 

Sorrento: Aπό το Ποζιτάνο νοικιάζεις μια βέσπα και πας μέχρι το Parco dei Principi, ένα ξενοδοχείο σχεδιασμένο από τον Gio Ponti.

Η συνεργασία με την Carla Sersale, δημιουργό της Le Sirenuse Positano Collection και εκ των ιδιοκτητών του μυθικού ξενοδοχείου Le Sirenuse, ξεκίνησε περίπου πριν 5 χρόνια στη Νέα Υόρκη. «Η Carla δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη και ενδιαφέρεται για εκπλήξεις», εξηγούν. Για να αναδείξουν τη διάσημη συλλογή της – ένα ουράνιο τόξο από swimwear, βαμβακερά καφτάνια και μεταξωτά φορέματα σε λαμπερά χρώματα και exclusive prints – φωτογραφήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε χώρους του Le Sirenuse, όπως η πισίνα με τα λεμονόδεντρα, στο Franco’s bar στο Ποζιτάνο και σε άλλα πανέμορφα σημεία της Costiera Amalfitana.

Le Τre Sorelle H καλύτερη πίτσα στην πόλη.

Κάπρι για μια απογευματινή βόλτα. 

Le Sirenuse boutique Πολύ chic ρούχα αλλά και αντικείμενα, όπως χειροποίητα ποτήρια. 

Franco’s το ωραιότερο μπαρ, με απίθανη θέα και εξαιρετικά ποτά. 

Νerano Bay Nοικιάζεις σκαφάκι και πας για μεσημεριανό – φημίζεται για την πάστα με κολοκύθια.

NEXT2 για δείπνο

Le Sirenuse Mare Collection μέσα από το φακό του Γιώργου Κορδάκη.

«Η Ακτή του Αμάλφι θυμίζει Ελλάδα – η θάλασσα και τα χωριά της, όπως βρίσκονται σε κλίση πάνω από αυτήν, παραπέμπουν σε ελληνικό νησί. Υπάρχουν χωριά που δεν τα έχει αγγίξει ο χρόνος και ο τουρισμός, ενώ άλλα αναπτύχθηκαν χωρίς να χάσουν από την ομορφιά τους, όπως το Ποζιτάνο. Εδώ, το γούστο και η αισθητική περισσεύουν».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΔΑΚΗΣ & ΔΟΜΝΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογραφημένη για τη Le Sirenuse Mare Collection

PHOTOS: WWW.EMPORIOSIRENUSE.COM/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΔΑΚΗΣ. HOTEL PARCO DEI PRINCIPI/WWW.ROYALGROUP.IT