Κομψά φορέματα για το Πάσχα

Κομψά φορέματα για το Πάσχα

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα καλό είναι να αρχίσετε την αναζήτηση του φορέματος που θα φορέσετε το βράδυ της Ανάστασης. Φυσικά, το σημαντικό είναι να επιλέξετε το κατάλληλο κομμάτι είτε μείνετε στην πόλη, είτε ταξιδέψετε στο χωριό ή σε νησί, υπολογίζοντας να είστε σχετικά formal -ανάλογα πάντα με το στιλ σας- αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα και chic.

Οι επιλογές που έχετε σε σχέδια, υφάσματα, μήκη, γραμμές και χρώματα, είναι πολλές κι έτσι μπορείτε να επιλέξετε ένα mini δαντελένιο ρομαντικό φόρεμα σε παστέλ απόχρωση που θα φορέσετε με μπαλαρίνες ή εσπαντρίγιες ή ένα maxi bohemian που θα συνδυάσετε με κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γιατί όχι, ένα σοφιστικέ midi pencil φόρεμα που ταιριάζει πολύ σωστά με τις μοντέρνες γόβες σας.

Κομψά φορέματα για το Πάσχα-1

Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να συνδυάσετε στιλ, άνεση και κομψότητα και προσθέστε τα κατάλληλα αξεσουάρ στο look σας που θα το αναδείξουν.

Ανακαλύψτε εδώ 12 φορέματα για το Πάσχα

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή