Fashion trends: Τα σανδάλια του καλοκαιριού

Fashion trends: Τα σανδάλια του καλοκαιριού

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν έχετε αδυναμία, όπως σχεδόν κάθε γυναίκα, στα κομψά φλατ και ψηλοτάκουνα πέδιλα, που ολοκληρώνουν με στιλ κάθε look σας, ρίξτε μια ματιά στα ζευγάρια που θα φορέσουμε πολύ την φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι. Το κάθε σχέδιο έχει το δικό του μοναδικό στιλ κι έτσι θα βρείτε σίγουρα, εκείνα που ταιριάζουν στο ντύσιμό σας. Άλλα ψηλοτάκουνα, άλλα φλατ, αλλά όλα εξίσου chic και μοντέρνα, θα σας δώσουν ιδέες για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά looks σας.

1. Σανδάλια με χαμηλά τετράγωνα τακούνια

Είναι κομψά, φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνδυάζονται τόσο με τζιν και υφασμάτινα cropped, όσο και με σορτς ή mini φούστες.

2. Σανδάλια-εσπαντρίγιες με υπερυψωμένο πάτο

Για να καταλάβεις πόσο άνετες και στιλάτες πρέπει να βρεις τις ιδανικές για το στιλ σου. Μην τις απορρίψεις με την πρώτη ματιά!

3. Σανδάλια με έντονες διακοσμητικές λεπτομέρειες

Είναι μοντέρνα, αλλά ταυτόχρονα προσθέτουν μερικές bohemian πινελιές σε κάθε look σας. Φορέστε τα με μονόχρωμα maxi φορέματα, με σορτς ή τζιν σαλοπέτες με γυρισμένα μπατζάκια.

4. Δερμάτινα φλατ mules πέδιλα

Είναι άνετα και αποτελούν ένα από τα hot trends της άνοιξης και του φετινού καλοκαιριού.

 

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή