Ομορφιά: Πράσινη συμφωνία

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρώμα που κυριαρχεί στη φύση γεμίζει το νεσεσέρ μας, σε προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ γεμάτα φρεσκάδα.

 

CHANEL

Ομορφιά: Πράσινη συμφωνία-1

Η μονή σκιά ματιών Illusion d’ Ombre Absolute Light (Griffith Green) του γαλλικού οίκου προσφέρει έντονο, ακαταμάχητο χρώμα, που παραμένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Στην ανοιξιάτικη συλλογή θα βρείτε δύο ακόμα αποχρώσεις: ροζ και μπλε.

 

KOΡΡ

Ομορφιά: Πράσινη συμφωνία-2

Με πρωταγωνιστή το μάνγκο, η κολόνια Eau de Cologne Mango Candy αποτελεί και φέτος μία από τις αγαπημένες μας αρωματικές επιλογές. Φλοράλ και καραμελένιες νότες συνδυάζονται με εξωτικά φρούτα, για να μας μεταφέρουν νοερά σε καλοκαιρινές, ανέμελες στιγμές. —Στα φαρμακεία

 

DOVE

Ομορφιά: Πράσινη συμφωνία-3

Έχοντας στη σύνθεσή της την τεχνολογία Cell-Moisturisers™, η λοσιόν DermaSpa Uplifted+ ενυδατώνει βαθιά και θρέφει το σώμα, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

 

VICHY

Ομορφιά: Πράσινη συμφωνία-4

Η διορθωτική κρέμα προσώπου με χρώμα Normaderm BB Clear είναι προϊόν 3 σε 1: προσφέρει ενυδάτωση ελέγχοντας τη γυαλάδα, χρώμα καλύπτοντας τις ατέλειες και αντηλιακή προστασία σε επιδερμίδες λιπαρές ή με τάση να εμφανίζουν ατέλειες. —Στα φαρμακεία

 

BIOTHERM

Ομορφιά: Πράσινη συμφωνία-5

Την ξεχωρίζουμε για την ανάλαφρη ενυδατική της σύνθεση, που απορροφάται άμεσα. Φέτος, η Aquasource αποκτά αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 15 και προφυλάσσει από την ακτινοβολία UV, την οξείδωση και τη ρύπανση.

 

ORLY

Ομορφιά: Πράσινη συμφωνία-6

Στην απόχρωση της μέντας, το βερνίκι Hip and Outlandish (που διατίθεται επίσης σε βερνίκι διαρκείας και σε ημιμόνιμο) αποτελεί την τέλεια επιλογή για να αναδείξετε τα γήινα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. —Στα Galerie de Beauté και σε επιλεγμένα κομμωτήρια

 

DARPHIN

Ομορφιά: Πράσινη συμφωνία-7

Εμπλουτισμένη με το σύμπλεγμα Celluvie, που μπορεί να διπλασιάσει την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου μέσα σε 72 ώρες, η νέα κρέμα Exquisâge Eye and Lip Contour Cream χαρίζει ζωντάνια στην επιδερμίδα λειαίνοντας τις πιο εκφραστικές περιοχές του προσώπου, τα μάτια και τα χείλη. —Στα φαρμακεία

 

YVES SAINT LAURENT

Ομορφιά: Πράσινη συμφωνία-8

Για να υιοθετήσετε το σέξι βλέμμα των σταρ, αποκτήστε βλεφαρίδες με πλούσιο χρώμα με τη μάσκαρα  Volume Effet Faux Cils  (Hippie Green). Φορέστε τη μόνη ή πάνω από την κανονική σας μάσκαρα.

 

L’ ORÉAL PARIS

Ομορφιά: Πράσινη συμφωνία-9

Μάσκα αργίλου Elvive Extraordinary Δράση Αργίλου για πριν το λούσιμο, ιδανική για λιπαρά μαλλιά! Εφαρμόζεται στις ρίζες και απορροφά σμήγμα και λιπαρότητα, αφήνοντάς τα φρέσκα και καθαρά.

 

SEVENTEEN

Ομορφιά: Πράσινη συμφωνία-10

Ιδανική για λιπαρό δέρμα, η λοσιόν εξισορρόπησης Oil Control Lotion, με βιολογικό σύμπλεγμα μαγιάς, μανιταριών και εκχύλισμα δεντρολίβανου, ολοκληρώνει τον καθαρισμό, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, συσφίγγει τους πόρους και δρα ενάντια στα σημάδια της κούρασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή