Στιλάτα φορέματα για κάθε σιλουέτα

Στιλάτα φορέματα για κάθε σιλουέτα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις μέρες που η θερμοκρασία το επιτρέπει, σκέφτεστε πως είναι ευκαιρία να φορέσετε τα mini girly φορέματα που δίνουν στιλ στις εμφανίσεις σας κάθε άνοιξη.

Τα φορέματα με μήκος μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο πάνω είναι ιδανικά για κάθε στιγμή της μέρας και, ανάλογα με το στιλ σας και κάθε ντύσιμό σας, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο και στις βόλτες σας.

Στιλάτα φορέματα για κάθε σιλουέτα-1

Mini φορέματα με ρίγες, με πουά ή γεωμετρικά μοτίβα, με μικρά ή μεγάλα λουλούδια, με δαντέλα, βολάν και μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων φοριούνται με κομψές μπαλαρίνες, bohemian εσπαντρίγιες, λευκά πάνινα sneakers ή με ψηλοτάκουνα πέδιλα με τετράγωνο τακούνι, που έχουν φέτος την άνοιξη την τιμητική τους, καθώς συνδυάζουν άνεση και στιλ.

Ανακαλύψτε εδώ 16 στιλάτα mini φορέματα για κάθε σιλουέτα  που μπορείτε να φορέσετε κάθε στιγμή της μέρας με bomber ή τζιν jackets, με κιμονό ή με μακριές ζακέτες, μονόχρωμες ή με prints.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή