Denim: Δίνει στιλ στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Denim: Δίνει στιλ στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις φορές που δεν είστε σίγουρη για τις στιλιστικές σας επιλογές, μια καλή ιδέα είναι να προτιμήσετε κάποια denim κομμάτια που μπορούν να φορεθούν και σε πιο σοφιστικέ ή formal εμφανίσεις σας.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε ένα τζιν shirt dress με ζώνη στη μέση που θα συνδυάσετε με κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα και μέσα σε λίγα λεπτά να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο chic σύνολο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Denim: Δίνει στιλ στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις-1

Τα denim κομμάτια είναι ιδανικά για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και οι επιλογές είναι αμέτρητες. Τζιν σορτς που μπορείτε να φορέσετε με λευκό πουκάμισο και σανδάλια, mini φορέματα που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους και έχουν μοντέρνο design, τζιν φούστες με στάμπες και pop σιδερότυπα, αλλά και κομψές τζιν παντελόνες που μπορείτε να φορέσετε με ιδιαίτερα tops, σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα πιο ξεχωριστά looks για κάθε στιγμή της μέρας.

Ανακαλύψτε εδώ 12 στιλάτα denim κομμάτια για την άνοιξη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή