“Quattro”: Η έκθεση ζωγραφικής της Χριστίνας Φυτιλή

“Quattro”: Η έκθεση ζωγραφικής της Χριστίνας Φυτιλή

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα πλαίσια της εικαστικής σειράς Art in the heart of Athens στο Grecotel Pallas Athena, εγκαινιάστηκε η Έκθεση ζωγραφικής Quattro της Χριστίνας Φυτιλή με έργα που σφύζουν από ζωή μέσα από τη μίξη υλικών και τη χρωματική δόνηση.

Οι μοναδικές συνθέσεις και ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο αξιοποιεί διάφορα πρωτοποριακά υλικά στη ζωγραφική της, όπως γύψο, σκόνες αγιογραφίας, γαλλικό καφέ μέχρι άμμο, κορμό δέντρων, καθρέπτη εντυπωσιάζουν το θεατή με τις ιδιαίτερες και πρωτότυπες ανάγλυφες συνθέσεις της. Σπάτουλες, ρολά χαρακτικής ενσωματώνονται στο ζωγραφικό αποτέλεσμα ως σημείο αναφοράς της καλλιτεχνικής της έκφρασης.

Η ζωγραφική έκφραση, άλλωστε, είναι πρώτιστα ανάγκη για τη Χριστίνα Φυτιλή που σχολιάζει: “Ανέκαθεν η Τέχνη λειτουργούσε θεραπευτικά.  Δεν μπορώ να μην επηρεαστώ από την επικοινωνία-αλληλεπίδραση με τον θεατή των έργων μου και την ανταλλαγή συναισθημάτων-βιωμάτων. Οι αναμνήσεις μας είναι αυτές που μας βοηθούν να απολαύσουμε ό, τι βλέπουμε και η Τέχνη είναι ίσως το καλύτερο μέσον για να εκφράσουμε και να συνειδητοποιήσουμε τις λεπτομέρειες των συναισθημάτων και της ψυχής μας.”

Στα εγκαίνια της έκθεσης η ζωγράφος, που διακρίνεται για την καλλιτεχνική της ωριμότητα, τη φαντασία και τον αυθορμητισμό της, μοιράστηκε μνήμες και συναισθήματα σε μια ενδιαφέρουσα δημιουργική συζήτηση σχετικά με τα έργα της. Δείτε φωτογραφίες των έργων και το εντυπωσιακό βιογραφικό της εδώ.

Η εταιρεία SEMELI με το εξαιρετικό ποικιλιακό κρασί “Ορεινός  Ήλιος” – λευκό και ερυθρό – με διεθνείς διακρίσεις, ήταν ο χορηγός της βραδιάς στο σύγχρονο urban chic περιβάλλον του εστιατορίου και μπαρ του Pallas Athena με θέα στη νεοκλασική πλατεία Κοτζιά στην καρδιά της πόλης.

 

Quattro,  Έκθεση Zωγραφικής Xριστίνας Φυτιλή

Από 1.5.2016 έως 8.7.2016, 08.00 – 22.00 καθημερινά

Είσοδος ελεύθερη

 

GRECOTEL PALLAS ATHENA

Pallas Athena Restaurant

Αθηνάς 65 & Λυκούργου 1, Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα 10551, Τηλ: 210 3250900

e-mail: [email protected], www.grecotelpallasathena.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή