Αφροδίτη Πατρικίου – Μαρία Παπαϊωαννίδη: Φυσική συνέχεια

Αφροδίτη Πατρικίου – Μαρία Παπαϊωαννίδη: Φυσική συνέχεια

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιμετωπίζοντας η μία την άλλη με ένα γλυκό χιούμορ, σαν δυο παλιές καλές φίλες, η Αφροδίτη Πατρικίου και η Μαρία Παπαϊωαννίδη δείχνουν πως η επαγγελματική τους σχέση και η δημιουργία των Glutenfree Leggings, μιας σειράς από κολάν με κύριο χαρακτηριστικό τα ζωηρά μοτίβα, ήταν κάτι που προέκυψε αβίαστα. «Γνωριζόμασταν από το σχολείο αλλά δεν κάναμε ποτέ παρέα», εξηγεί η Μαρία. «Ξεκίνησα να κάνω μαθήματα γιόγκα με την Αφροδίτη αφού γέννησα τις δίδυμες κόρες μου, και ταιριάξαμε πολύ. Είχαμε και οι δυο την ανάγκη να κάνουμε κάτι δημιουργικό, είδαμε τυχαία ένα κολάν που μας άρεσε και αποφασίσαμε να φτιάξουμε μερικά για εμάς και τις φίλες μας. Από ένα χόμπι που αρχικά δεν είχε καν όνομα, καταλήξαμε να μας τα ζητάνε μέσω Facebook ακόμα και γνωστά πολυκαταστήματα».

Αφροδίτη Πατρικίου – Μαρία Παπαϊωαννίδη: Φυσική συνέχεια-1

Φωτογραφίες από την καμπάνια των Glutenfree Leggings.

Αφροδίτη Πατρικίου – Μαρία Παπαϊωαννίδη: Φυσική συνέχεια-2

«Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, η τάση του “gluten free” στη διατροφή είχε πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις», προσθέτει η Αφροδίτη. «Έτσι, η ονομασία των κολάν έχει μια χιουμοριστική διάθεση, αλλά ταυτόχρονα παραπέμπει στον υγιεινό τρόπο ζωής που προσπαθούμε να ακολουθούμε και οι δύο. Τα υφάσματα τα αγοράζουμε στην Ελλάδα και ράβονται εδώ, ενώ κάποια από τα prints τα σχεδιάζουμε εμείς». Τα Glutenfree Leggings δεν απευθύνονται μόνο σε γυναίκες που κάνουν γιόγκα ή κάποιο είδος αθλητισμού. «Η σειρά που βγάλαμε φέτος μπορεί να φορεθεί ακόμα και με βραδινό ντύσιμο. Γενικά, μας αρέσει να βλέπουμε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να τα συνδυάσει η κάθε γυναίκα. Αυτό είναι κάτι που μας εμπνέει».

 

PHOTOS: ΠΑΝΟΣ ΔΑΒΙΟΣ (D-TALES), MAKE UP-HAIR: ΜΑΙΡΗΛΟΥ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΥΡΤΩ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ STYLING: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή