4 στιλιστικά μυστικά για να είστε πάντα κομψή

4 στιλιστικά μυστικά για να είστε πάντα κομψή

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στιγμή που αφήνετε πίσω σας την δεκαετία των 20 χρόνων και καλωσορίζετε τα τριάντα, συνειδητοποιείτε πως καλό είναι να αλλάξετε κάποιες στιλιστικές σας συνήθειες και να εμπλουτίσετε τη γκαρνταρόμπα σας με μερικά κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας. Αν μέχρι τώρα είχατε αδυναμία στα t-shirts με στάμπες, τα skinny τζιν και τις mini φούστες με prints, τώρα θα πρέπει να ανακαλύψετε εναλλακτικούς και πιο σοφιστικέ τρόπους για να τα φοράτε.

Το στιλ πρέπει να συνδυάζεται με την άνεση και είναι εξίσου σημαντικό να τονίσετε την κομψότητά σας, όπως και τη θηλυκότητά σας. Ανακαλύψτε 4 outfits που μπορείτε να δοκιμάσετε για να είστε πάντα κομψή:

 

1. Συνδυάστε το skinny τζιν σας με λευκό ή μαύρο top και ένα κιμονό

Αν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας skinny τζιν, μπορείτε να το αναβαθμίσετε συνδυάζοντάς το με ουδέτερο top και ένα ενδιαφέρον πανωφόρι. Το καλοκαίρι μπορείτε να προσθέσετε στα σύνολά σας ένα κιμονό μονόχρωμο ή με μοτίβα.

2. Ένα μαύρο φόρεμα σε απλή γραμμή συνδυάζεται εύκολα με τα λευκά sneakers σας

Ένα μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή και μήκος που φτάνει λίγο κάτω από το γόνατο, καλό είναι να υπάρχει στις κρεμάστρες της ντουλάπας σας. Αν θέλετε να πετύχετε ένα σχετικά μοντέρνο look, μπορείτε να το συνδυάσετε με λευκά πάνινα sneakers.

 

Διαβάστε περισσότερα στο JOY 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή