Εσπαντρίγιες: 5 lace up ζευγάρια για στιλάτες εμφανίσεις

Εσπαντρίγιες: 5 lace up ζευγάρια για στιλάτες εμφανίσεις

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα lace up σανδάλια, ψηλοτάκουνα πέδιλα, μπαλαρίνες και εσπαντρίγιες έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν και σας δίνουν τη δυνατότητα να πετύχετε τα πιο καλόγουστα και μοντέρνα looks για κάθε στιγμή της μέρας.

Ειδικά, οι εσπαντρίγιες με κορδόνια που δένουν στο πόδι συνδυάζουν στιλ και άνεση και μπορούν να φορεθούν τόσο στις βόλτες σας, όσο και στο γραφείο. Μπορείτε να τις φορέσετε με κλος midi φούστα και ένα κομψό body σε λευκό ή μαύρο, με cropped υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο που θα δέσετε με κόμπο στο ύψος του αφαλού, όπως και με mini girly φορέματα με λουλούδια ή πρωτότυπα μοτίβα.

Εσπαντρίγιες: 5 lace up ζευγάρια για στιλάτες εμφανίσεις-1

Ένα ευκολοφόρετο look που μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την εποχή περιλαμβάνει λευκό body, printed σορτς και ένα ζευγάρι lace up εσπαντρίγιες σε ουδέτερη απόχρωση. Ανακαλύψτε εδώ  τα κατάλληλα κομμάτια για να πετύχετε ένα παρόμοιο σύνολο και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή