Fresh take!

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι γεγονός ότι τα εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών αποκτούν κάθε σεζόν νέες φανατικές οπαδούς. Καθώς το καλοκαίρι σημαίνει έκθεση στον ήλιο, στο αλάτι της θάλασσας αλλά και στο χλώριο της πισίνας, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γνωρίσετε τα πλεονεκτήματά τους και να τα βάλετε ψηλά στη λίστα των αγαπημένων σας καλλυντικών. Ξεκινάμε από τα σαμπουάν θρέψης, που καθαρίζουν σε βάθος, προσφέρουν αναζωογόνηση στην τρίχα αποκαθιστώντας τη θρεπτική ισορροπία της από το εσωτερικό, ενυδατώνουν τα μαλλιά και τα προετοιμάζουν για τα επόμενα στάδια περιποίησης. Απαραίτητο επίσης είναι το κοντίσιονερ, που διευκολύνει το ξεμπέρδεμα και οχυρώνει τις τρίχες με διπλή ασπίδα προστασίας κατά των εξωτερικών φθορών. Για τις μέρες βέβαια που δεν υπάρχει χρόνος για λούσιμο αλλά χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα, τη λύση μπορεί να δώσει ένα ξηρό σαμπουάν. Από προϊόντα styling, για το καλοκαίρι ξεχωρίζουμε τους αφρούς για μπούκλες που δεν φριζάρουν και χαρίζουν στα μαλλιά ανάλαφρη κίνηση, και τα λάδια περιποίησης με νέες τεχνολογίες και πρωτοποριακές συνθέσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Όσες έχετε λίγα ή περισσότερα λευκά, πρέπει να δοκιμάσετε τα σπρέι κάλυψης που δίνουν χρώμα στη ρίζα σε λίγα δευτερόλεπτα – και φεύγουν εύκολα μετά, με ένα λούσιμο. Για ακόμα πιο εντατική ενίσχυση εκ των έσω, υπάρχουν εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής, που φυσικά πρέπει πάντα να λαμβάνονται στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Fresh take!-1

Σαμπουάν θρέψης για αφυδατωμένα μαλλιά Bain Magistral, Kérastase Nutritive, αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

Fresh take!-2

Ξηρό σαμπουάν Dry Shampoo με άρωμα κεράσι, Batiste.

Fresh take!-3

Αφρός για λείες, χωρίς φριζάρισμα μπούκλες Bb.Curl Conditioning Mousse, Bumble and Bumble, Sephora & Attica.

Fresh take!-4

Κοντίσιονερ Αναδόμηση και Προστασία, Pantene Pro-V.

Fresh take!-5

Ξηρό λάδι περιποίησης για μαλλιά και σώμα Mythic Oil Shimmering Oil, L’ Oréal Professionnel, αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

Fresh take!-6

Λάδι περιποίησης Dry Satin Oil, Orzene Μπύρας.

Fresh take!-7

Σπρέι κάλυψης λευκών ριζών Magic Retouch (Light Blonde), L’ Oréal Paris.

Fresh take!-8

Συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει την ποιότητα της τρίχας Perfectil Plus Hair, Vitabiotics, στα φαρμακεία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή