Καλοκαιρινά trends: Total white look

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας εύκολος συνδυασμός που μπορείτε να δοκιμάζετε ξανά και ξανά μέσα στο καλοκαίρι περιλαμβάνει λευκά κομμάτια, tops, παντελόνια, φούστες ή φορέματα και κάποια αξεσουάρ, που μπορούν να τα αναδείξουν.

Τα ολόλευκα σύνολα είναι ιδανικά τόσο για τις βόλτες σας, όσο και για το γραφείο και σας βγάζουν σίγουρα ασπροπρόσωπη σε κάθε εμφάνισή σας. Μπορείτε να συνδυάσετε το αμάνικο πουκάμισό σας με mini κλος φούστα και εσπαντρίγιες ή να δημιουργήσετε ένα σοφιστικέ σύνολο με cropped υφασμάτινο παντελόνι, τουνίκ και κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Καλοκαιρινά trends: Total white look-1

Ralph Lauren Καλοκαίρι 2016

Καλοκαιρινά trends: Total white look-2

Issa 2015

Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα κομμάτια για να πετύχετε top καλοκαιρινά outfits, που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε κάποια statement αξεσουάρ, που θα αναβαθμίσουν κάθε σύνολό σας. Μπορείτε να πάρετε έμπνευση από 5 στιλάτα total white looks και να δοκιμάσετε εκείνο που σας ταιριάζει:

1.Συνδυάστε λευκή ολόσωμη φόρμα με sneakers στο ίδιο χρώμα και δημιουργήστε ένα στιλάτο σύνολο για το γραφείο ή τις βόλτες σας.

2.Δημιουργήστε μία ενδιαφέρουσα αντίθεση στο total white look σας, προσθέτοντας μαύρα πέδιλα και αξεσουάρ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή