Αυτές οι μπότες επέστρεψαν! 5 φρέσκιες προτάσεις για να τις ξαναφορέσεις!

Αυτές οι μπότες επέστρεψαν! 5 φρέσκιες προτάσεις για να τις ξαναφορέσεις!

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι οι πιο σέξι μπότες του χειμώνα και ο καιρός που θα τις ξαναφορέσουμε πλησιάζει… Ο λόγος φυσικά για τις μπότες πάνω από το γόνατο, που φέτος είδαμε σε μεγάλο αριθμό στις εβδομάδες μόδας. Οι style setters όχι μόνο υιοθέτησαν το αγαπημένο τους ζευγάρι, αλλά για ακόμα μια φορά μας χάρισαν ιδέες και προτάσεις για να ανανεώσουμε τα σύνολά μας.

Πρωταγωνιστής φέτος ήταν το κόκκινο χρώμα και οι ζαρωμένες φόρμες, όμως πάμε να δούμε 5 διαφορετικά στυλ που ξεχώρισαν αυτό το φθινόπωρο.

1.Τα μονόχρωμα σύνολα συνεχίζουν να μας απασχολούν και να δημιουργούν τα πιο κομψά σύνολα του Φθινοπώρου.

Αυτές οι μπότες επέστρεψαν! 5 φρέσκιες προτάσεις για να τις ξαναφορέσεις!-1

2.Οι μπότες με πτυχές και οι ζαρωμένες φόρμες επέστρεψαν. Φορέστε ένα slouchy ζευγάρι με το αγαπημένο σας oversized πουλόβερ και μια μίνι ντένιμ φούστα για ένα καθημερινό σέξι αποτέλεσμα.

Αυτές οι μπότες επέστρεψαν! 5 φρέσκιες προτάσεις για να τις ξαναφορέσεις!-2

3.Ο οίκος Fendi παρουσίασε για τον χειμώνα το ζευγάρι ''Rockoko'' που κατέκτησε τους δρόμους στις μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας και καθόρισε το στυλ της σεζόν. Αν θα επενδύσετε φέτος σε ένα ζευγάρι φροντίστε αυτό να είναι σε κόκκινο χρώμα και μυτερές.

Αυτές οι μπότες επέστρεψαν! 5 φρέσκιες προτάσεις για να τις ξαναφορέσεις!-3

4. Αν πάλι νιώθετε ότι αυτό το στυλ είναι ήδη πολυφορεμένο, ο οίκος Balenciaga μας χάρισε μια πιο πρωτοποριακή εκδοχή. Ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα και στο στυλ κάλτσας που απευθύνεται στις πιο τολμηρές fashionistas.

Αυτές οι μπότες επέστρεψαν! 5 φρέσκιες προτάσεις για να τις ξαναφορέσεις!-4

5.Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ένα φόρεμα είναι η εύκολη και η πιο ''ακίνδυνη'' λύση, όμως το layering είναι αυτό που στο τέλος της ημέρας θα αποδείξει το στυλ μας. Παίξτε λοιπόν με τις αναλογίες και τα διαφορετικά μήκη και δημιουργήστε ένα ''πλούσιο'' σύνολο με ασύμμετρα κομμάτια. και τις αγαπημένες σας over-the-knee μπότες. 

Αυτές οι μπότες επέστρεψαν! 5 φρέσκιες προτάσεις για να τις ξαναφορέσεις!-5

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή