Αυτό είναι το T-shirt που φοράνε όλα τα ”it” girls!

Αυτό είναι το T-shirt που φοράνε όλα τα ”it” girls!

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα T-shirts με διάφορα ''μηνύματα'' κυκλοφορούν εδώ και κάποιο διάστημα ανάμεσά μας παρασύροντας ακόμα και μεγάλους οίκους, με τους Gucci και Chanel να αναβαθμίζουν τα μπλουζάκια με slogans σε luxury κομμάτια και τα διάσημα κορίτσια της μόδας να ''υποκύπτουν'' στα ''μηνύματά'' τους. Και εκεί που πιστεύαμε πως όπως συμβαίνει με όλα τα trends είναι θέμα χρόνου να ''εξατμιστεί'' να που ακόμα και αυτή η τόσο ''basic'' τάση βρήκε τρόπο να ''ανανεωθεί''  για τη φετινή σεζόν.

Αυτό είναι το T-shirt που φοράνε όλα τα ”it” girls!-1

Το micro trend ξεκίνησε από τις εβδομάδες μόδας με το T-shirts του γαλλικό brand Sézane να γίνεται ανάρπαστο και τις stars της street μόδας να ''παλεύουν'' για να το αποκτήσουν. Η διαφορά σε αυτό το λευκό T-shirt ήταν το σλόγκαν ''l'amant'' που ήταν τυπωμένο με κατακόκκινα γράμματα. 

Αυτό είναι το T-shirt που φοράνε όλα τα ”it” girls!-2

Κι έτσι ξαφνικά τα λευκά μπλουζάκια με κόκκινα γράμματα ήταν παντού! Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που οι ''προτάσεις'' των μεγάλων οίκων ξεπούλησαν και η street μόδα γέμισε από ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ''μηνύματα''.

Αυτό είναι το T-shirt που φοράνε όλα τα ”it” girls!-3

A.P.C. Atelier de Production et de Création €75

Αυτό είναι το T-shirt που φοράνε όλα τα ”it” girls!-4

Topshop €25

Αυτό είναι το T-shirt που φοράνε όλα τα ”it” girls!-5

GANNI €60

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή