Κι όμως, ο Ντάνος συμμετέχει στην αλυσίδα αγάπης του οίκου Dior

Κι όμως, ο Ντάνος συμμετέχει στην αλυσίδα αγάπης του οίκου Dior

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εθελοντική ήταν η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην «αλυσίδα αγάπης» του We Movement. Σε ανακοίνωσή του, ο οίκος Dior διαψεύδει ρεπορτάζ του ΑΠΕ που τον ήθελε να είναι ένα από τα πρόσωπα της διεθνούς καμπάνιας του οίκου Dior για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Δεν υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία με τα Dior Parfums και γενικότερα με τον οίκο Dior. Ο κ. Αγγελόπουλος όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην αλυσίδα αγάπης η οποία είναι ανοικτή σε όλους και τα έσοδα της οποίας στηρίζουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού Wemovement», αναφέρει η εταιρεία.

Ο Ντάνος, όπως χιλιάδες άλλοι συμμετείχαν στην αλυσίδα αγάπης, ποστάροντας ένα βίντεο, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το We Movement.

«Είναι απόφαση μετά από σκέψη, γκρεμίζω και φτιάχνω τα πάντα για την αγάπη. And you? What would you do for love?».

Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός σε όλους Ντάνος, κάνει την εμφάνισή του στο νέο video του οίκου Dior με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του wemovement της Νάταλι Πόρτμαν για τα ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση όλων των γυναικών του κόσμου.

Για κάθε post ο Dior δωρίζει 1 ευρώ και ο Ντάνος είναι το νέο πρόσωπο που συμμετέχει στη διεθνή καμπάνια με φιλανθρωπικό σκοπό.

Δείτε εδώ το βίντεο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή