O Calvin Klein μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο που του είχε ζητήσει πριν χρόνια ο Ωνάσης

O Calvin Klein μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο που του είχε ζητήσει πριν χρόνια ο Ωνάσης

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο και μοναδικό βιβλίο με την υπογραφή του Calvin Klein μόλις κυκλοφόρησε και όπως αποκάλυψε και ο 74χρονος αμερικανός σχεδιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του αυτός που του είχε ζητήσει να εκδόσει τη βιογραφία του χρόνια πριν δεν ήταν άλλος από τον Αριστοτέλη Ωνάση ''ένας Θεός ξέρει γιατί''.

To ''Calvin by Calvin Klein'', αφηγείται τη ζωή του μέσα σε 463 σελίδες και 40,000 φωτογραφίες από τη μέρα που ίδρυσε το ομώνυμο fashion brand, το 1968. Τρια ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε ο σχεδιαστής για να συγκεντρώσει όλο το υλικό και να εξιστορήσει στους αναγνώστες, όλες τις λεπτομέρειες πίσω από πολλές εικόνες που άλλαξαν τον κόσμο της μόδας.

Από τις καμπάνιες εσωρούχων του Calvin Klein, μέχρι τα jeans και τις couture δημιουργίες, ο σχεδιαστής «αναδομεί» τον δημοφιλή οίκο μόδας. Στο βιβλίο συναντάμε φωτογραφίες τραβηγμένες από τον Patrick Demarchelier, καθώς και την Kate Moss με την Christy Turlington, που τότε ξεκινούσαν τη καριέρα τους στο χώρο του modeling.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή