Εμπνευστείτε από το Travel Diary του οίκου Chanel

Εμπνευστείτε από το Travel Diary του οίκου Chanel

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συλλογή της Chanel έχει σχέση με τις αναμνήσεις, τα συναισθήματα και τις σχέσεις που έχει το χρώμα με την έμπνευση -μια άσκηση στη διεύρυνση των οριζόντων μας, σε κάθε συναρπαστική αίσθηση.

Για να ανακαλύψει την πηγή έμπνευσής της, για αυτή τη σεζόν, η Lucia Pica ξεκίνησε ένα οδικό ταξίδι στην Καλιφόρνια. Από τις σταγόνες της δροσιάς του πρωινού και την παραλιακή γραμμή που λούζεται στο φως του ήλιου που δύει στην Πόλη των Φώτων, και το σκουρόχρωμο κέντρο της πόλης του LA, η Lucia  Pica αγκάλιασε όλες τις δημιουργικές πιθανότητες που της παρέχονται όταν το ταξίδι γίνεται ο προορισμός.

Εμπνευστείτε από το Travel Diary του οίκου Chanel-1

Η συλλογή περιέχει παλέτα σκιών Les  4 Ombres Road Movie και City Lights, για τα νύχια, το Le Vernis Horizon Line το οποίο συλλαμβάνει το χλωμό, το απαλό γκρίζο της θάλασσας που πρασινίζει κατά τη διάρκεια μιας συννεφιασμένης μέρας, τη Palette  Essentielle, που περιέχει τρία προϊόντα «κλειδιά» για να μας προσφέρει ένα μοντέρνο άγγιγμα ενός φυσικού polish, με υφή ενός κρεμώδους concealer, highlighter και blush, το νέο Stylo Sourcils Waterproof, ένα αδιάβροχο μολύβι φρυδιών το νέο eyeliner, το Signature De Chanel, τα Rouge Allure Velvet στις απόχρωσεις First Light και Nightfall, τα Rouge Allure Ink και Rouge Coco και τέλος τις δυο Ombre Premiere μονές κρεμώδεις σκιές, Urban και  Memory.

Εμπνευστείτε από το Travel Diary του οίκου Chanel-2

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή