10 υπέροχα κραγιόν για τέλεια ροζ χείλη

10 υπέροχα κραγιόν για τέλεια ροζ χείλη

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα ζευγάρι ζουμερά, ροζ χείλη είναι πάντα επίκαιρα, ανεξαρτήτως εποχής, καιρού ή ντυσίματος. Το παστέλ της πούδρας μπορεί να γίνει ο ιδανικός σύντροφος το πρωί, ενώ ένα ζωηρό φούξια θα σας συνοδεύσει από το απόγευμα μέχρι τις προχωρημένες βραδινές ώρες. Είναι εύκολα και πάντα δείχνουν φρέσκα: Σας παρουσιάζουμε 10 απολαυστικές ροζ αποχρώσεις για κάθε επιδερμίδα και για κάθε διάθεση!

10 υπέροχα κραγιόν για τέλεια ροζ χείλη-1

To Ecstasy Shine, Giorgio Armani, έχει έντονο χρώμα με υφή balm και απίθανη λάμψη. Εδώ η απόχρωση Smile 100.

10 υπέροχα κραγιόν για τέλεια ροζ χείλη-2

Velour Lovers lip colour στην από χρωση Smile από τη Laura Mercier, ένα κραγιόν μακράς διάρκειας με έντονο χρώμα, ενυδατικούς παράγοντες από βούτυρο μάνγκο, με ημι-ματ, μεταλλικό τελείωμα.

10 υπέροχα κραγιόν για τέλεια ροζ χείλη-3

Το Crushed Lip Color της Bobbi Brown στην απόχρωση Bitten είναι ένα απαλό κραγιόν που αφήνει τα χείλη σαν φρεσκοφιλημένα με ένα πέρασμα.

10 υπέροχα κραγιόν για τέλεια ροζ χείλη-4

To Be Legendary Liquid Metal από τη Smashbox, στην απόχρωση Μauve Squad, είναι ένα μεταλλικό υγρό gel που γλιστράει απαλά στα χείλη και προσφέρει πλούσιο, συμπυκνωμένο χρώμα με μεταλλιζέ φινίρισμα.

10 υπέροχα κραγιόν για τέλεια ροζ χείλη-5

Στο Raspberry Matte Twist Lipstick, της ΚORRES, η ευκολία του κραγιόν συνδυάζεται με την ακρίβεια του μολυβιού, για ultra-matte πλούσιο χρώμα. Εδώ το limited edition Dusty Pink.

10 υπέροχα κραγιόν για τέλεια ροζ χείλη-6

Η Lancôme κάνει τέχνη το ροζ χρώμα στα χείλη με μια νέα σειρά από κραγιόν, τα L’Absolu Roses. Η Caresse 319 είναι μια κρεμώδης απόχρωση με έντονο χρώμα και μεταξένιο φινίρισμα.

10 υπέροχα κραγιόν για τέλεια ροζ χείλη-7

Το Superstay Matte Ink είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια κραγιόν της Maybelline, με ανθεκτική, ματ υφή και σχεδιασμένο για να μένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον 16 ώρες.

10 υπέροχα κραγιόν για τέλεια ροζ χείλη-8

Το Ιnfaillible 2 Steps της L'Oreal είναι το πρώτο κραγιόν με υαλουρονικό οξύ, για χρώμα που δε σπάει, δεν ξεθωριάζει και αφήνει τα χείλη ενυδατωμένα.

10 υπέροχα κραγιόν για τέλεια ροζ χείλη-9

To So Me από τη σειρά Retro Matte της MAC είναι μια σκοτωμένη ροζ απόχρωση σε υγρό-σουέντ φινίρισμα με έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια.

10 υπέροχα κραγιόν για τέλεια ροζ χείλη-10

To Rouge Volupte, Τurbulent Pink 62 του YSL, είναι ένα ιριδίζον απαλό αλλά λαμπερό ροζ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή