Κι όμως, δεν είναι ο Gucci το πιο hot brand στον κόσμο

Κι όμως, δεν είναι ο Gucci το πιο hot brand στον κόσμο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποιός θα το πίστευε ότι ο οίκος Gucci δεν είναι το πιο καυτό brand στον κόσμο. Κι όμως, παρά το γεγονός ότι είδαμε στις εβδομάδες μόδας να πρωταγωνιστεί, ένας άλλος οίκος πήρε την πρωτιά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία μετά από έρευνα που διεξήχθη από συνεργασία ανάμεσα στο Lyst.com και στο Business of Fashion.

Μετά από ενδελεχή ανάλυση 4,5 εκατομμυρίων δεδομένων -ανάμεσα στα οποία αναζητήσεις στο internet και στα online stores, πωλήσεις κλπ.- 5 εκατομμυρίων προϊόντων και 12,000 brands, προέκυψε η λίστα με τις πιο δημοφιλείς εταιρείες.

Αποτέλεσμα; O ισπανικός οίκος Balenciaga ''έκλεψε'' το στέμμα του οίκου Gucci σκαρφαλώνοντας δύο θέσεις και υποβαθμίζοντάς τον στη δεύτερη θέση της λίστας.

Μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως ο οίκος Off-White βρέθηκε στη τρίτη θέση από την 34η στην οποία βρισκόταν, ενώ τα Yeezy του Kanye West δεν κατάφεραν να μπουν στην δεκάδα.

Αυτή είναι η λίστα με τους Top 10 οίκους σύμφωνα με την έρευνα:

1.Balenciaga

2.Gucci

3.Off-White

4.Vetements

5.Givenchy

6.Valentino

7.Saint Laurent

8.Stone Island

9.Moncler

10.Raf Simons

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή