5 χρώματα που ταιριάζουν απίστευτα στις μελαχρινές

5 χρώματα που ταιριάζουν απίστευτα στις μελαχρινές

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποιος είπε ότι οι ξανθιές είναι αυτές που κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις; Τα μελαχρινά κορίτσια της παγκόσμιας μόδας από την fashion blogger Mira Duma και την ιταλίδα σταρ της street μόδας, Giovanna Battaglia μέχρι την Kim Kardashian και την Amal Clooney αποδεικνύουν μάλλον το αντίθετο.

Ο λόγος; Οι συγκεκριμένες κυρίες ξέρουν πολύ καλά πως μια ξανθιά κόμη μπορεί να φωτίζει, όμως τα καστανά και μαύρα μαλλιά προσθέτουν φινέτσα χωρίς να χρειάζεται έξτρα προσπάθεια. Τι γίνεται όμως με το στυλ; Επιστρατεύοντας τα κατάλληλα χρώματα, μας δείχνουν πως η μόδα μπορεί να γίνει ο άσσος στο μανίκι τους και να κλέψουν τελικά τα βλέμματα.

Συγκεντρώσαμε 5 φανταχτερά χρώματα που οι διάσημες μελαχρινές μας δίδαξαν πως μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε ακόμα και σε total σύνολα αν ανήκουμε σ' αυτή την κατηγορία…

1.Ζεστό φούξια: Το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει πιο ζεστό και πιο… σικάτο στις μελαχρινές, χωρίς να μας περνάει από το μυαλό ότι έχουν αντιγράψει την Barbie.

5 χρώματα που ταιριάζουν απίστευτα στις μελαχρινές-1

2.Σκονισμένο κίτρινο: Ένα χρώμα που μπορεί να αποφεύγουν οι ξανθιές γιατί δείχνει χλωμό, τις μελαχρινές όμως σίγουρα τις φωτίζει.

5 χρώματα που ταιριάζουν απίστευτα στις μελαχρινές-2

3.Ναυτικό Μπλε: Όταν η Miroslava Duma το συνδυάζει με το μαύρο ξέρεις ότι είναι μια πετυχημένη συνταγή.

5 χρώματα που ταιριάζουν απίστευτα στις μελαχρινές-3

4.Κόκκινο της φωτιάς: Είναι ένα χρώμα που η διάσημη περσόνα της μόδας λατρεύει και το φοράει από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

5 χρώματα που ταιριάζουν απίστευτα στις μελαχρινές-4

5.Λευκό + Κρεμ: Το no-color που λατρεύει η πιο διάσημη μελαχρινή δεν γίνεται να μην σας ταιριάζει.

5 χρώματα που ταιριάζουν απίστευτα στις μελαχρινές-5

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή