H Kate Moss μόλις φόρεσε αυτές τις Mango μπότες και εμείς τις θέλουμε τώρα!

H Kate Moss μόλις φόρεσε αυτές τις Mango μπότες και εμείς τις θέλουμε τώρα!

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι να μην φορέσει ένα κομμάτι από την high street. Αμέσως γίνεται ανάρπαστο και δικαιολογημένα. Άλλωστε το διαχρονικό στυλ της Kate Moss την έχει αναδείξει εδώ και μια εικοσαετία στο απόλυτο fashion icon, με τo boho rock στυλ της να αντιγράφεται από πολλά κορίτσια της μόδας, ενώ οι επιλογές της από τα καταστήματα ''γρήγορης ένδυσης''  γίνονται αμέσως sold out.

H Kate Moss μόλις φόρεσε αυτές τις Mango μπότες και εμείς τις θέλουμε τώρα!-1

Όπως η πρόσφατη επιλογή της στους δρόμους του Λονδίνου! Η βασίλισσα της μόδας επισκέφθηκε γνωστό pet shop της βρετανικής πρωτεύουσας παρέα με μια φίλη της, και αμέσως η paparazzi απαθανάτισαν το look της. Με το αγαπημένο της μαύρο τζιν σωλήνα συνδύασε ένα κασμιρένινο πουλόβερ το οποίο ενίσχυσε με πασμίνα, ενώ αυτό που κέρδισε την προσοχή του κόσμου της μόδας ήταν φυσικά οι καουμπόϊκες μπότες της.

Ένα κομμάτι το οποίο είδαμε σε διάφορες συλλογές μεγάλων οίκων αυτό τον Χειμώνα, όπως του Calvin Klein, και που η high street δεν άργησε να ''αντιγράψει'' με το Mango να μας χαρίζει την πιο κοντινή εκδοχή.

H Kate Moss μόλις φόρεσε αυτές τις Mango μπότες και εμείς τις θέλουμε τώρα!-2

Οι συγκεκριμένες μπότες κοστίζουν €59,99 και μπορείτε να τις αποκτήσετε εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή