ΣΤΙΛ

H Kim K. θα αποκτήσει κορίτσι και το όνομα αυτής…

H Kim K. θα αποκτήσει κορίτσι και το όνομα αυτής…

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres βρέθηκε η Kim Kardashian West και ''κατά λάθος'' αποκάλυψε το φύλο του τρίτου παιδιού που περιμένει.

H Kim K. θα αποκτήσει κορίτσι και το όνομα αυτής…-1

Η Βασίλισσα των social media και ο σύζυγός της Kanye West θα αποκτήσουν σύντομα λοιπόν κοριτσάκι μέσω παρένθετης μητέρας, σύμφωνα με τα λεγόμενά της και η ίδια πριν λίγες μέρες οργάνωσε ένα baby shower.

«Ήθελα πραγματικά να κάνω ένα baby shower, για να καταλάβει η North ότι έρχεται ένα τρίτο μωρό. Έτσι, όταν οι καλεσμένοι έφεραν παιχνίδια και δώρα η North μου είπε: Μαμά, αφού η μικρή αδελφή μου δεν είναι εδώ, νομίζω ότι χρειάζομαι όλα τα παιχνίδια της στο δωμάτιό μου για να τα ανοίξω και να δω ότι είναι εντάξει για εκείνη» είπε χαρακτηριστικά με την Ellen να της επισημαίνει στο τέλος ότι μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

Μάλιστα, η Kim δήλωσε πως ακόμη δεν έχουν όνομα για το μωρό, και φυσικά η Ellen δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει ένα παιχνίδι μαζί της για να το βρούν. Όταν μάλιστα αναφέρθηκε το όνομα ''Star'' η διάσημη reality persona ανέφερε πως αυτό είναι το όνομα που ''προτείνει'' και η North για την αδελφή της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr