Επιτέλους κυκλοφόρησε! Δείτε το τρέιλερ του ”The Assassination of Gianni Versace”

Επιτέλους κυκλοφόρησε! Δείτε το τρέιλερ του ”The Assassination of Gianni Versace”

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H δεύτερη σεζόν του ''American Crime Story'' είναι σιγουρα μια από τις πιο πολυσυζητημένες της χρονιάς. Τόσο το στόρι που θα παρουσιάζει όσο και το καστ έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού που περιμένει πώς και πώς να δει πλάνα από το τελικό αποτέλεσμα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο υπότιτλος είναι ''The Assassination of Gianni Versace'' και θα εξιστορεί τη δολοφονία του σχεδιαστή Gianni Versace, με βάση το βιβλίο ''Vulgar Favors'' της Maureen Orth. Το καστ περιλαμβάνει τον Edgar Ramirez στο ρόλο του Versace, τον Darren Criss στο ρόλο του δολοφόνου, Andrew Cunanan, τον Ricky Martin στο ρόλο του συντρόφου του Versace, Antonio D' Amico και την Penelope Cruz ως Donatella.

Μετά τα διάφορα teasers που κυκλοφόρησαν, το Αμερικανικό δίκτυο FX έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ και αυτό που βλέπουμε πραγματικά μας κάνει να περιμένουμε με αγωνία να έρθει η πρεμιέρα (17 Ιανουαρίου). 

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή