ΣΤΙΛ

Τα πιο δημοφιλή κομμάτια, τάσεις και hashtags στο Instagram για το 2017

Τα πιο δημοφιλή κομμάτια, τάσεις και hashtags στο Instagram για το 2017

Οι πιο ενημερωμένες fashionistas όχι μόνο τις είδαν στο newsfeed τους αλλά τις φόρεσαν κιόλας, κι αν όχι όλες σίγουρα τις περισσότερες από αυτές. Η λίστα με τις πιο δημοφιλείς τάσεις μόδας του 2017 σύμφωνα με το Instagram μόλις κυκλοφόρησε και είμαστε σίγουροι πως τις αναγνωρίζεται όλες!

Η συγκεκριμένη κατάταξη βασίστηκε στην ανάλυση των πιο διαδεδομένων hashtags μόδας στο Instagram, λαμβάνοντας υπόψη στοιχεία από 20 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Για την σχετική έρευνα μελετήθηκαν περσινές φωτογραφίες street style και ντόπιοι influencers και τα στοιχεία ήρθαν στη συνέχεια σε αντιπαραβολή με τα hashtags που χρησιμοποιήθηκαν ευρέως φέτος.

Τα πιο δημοφιλή κομμάτια, τάσεις και hashtags στο Instagram για το 2017-1

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τα παραπάνω στοιχεία μεγάλος πρωταγωνιστής στη Γαλλία δεν ήταν άλλο από το λευκό basic T-shirt, ενώ ο γαλλικός μπερές προς μεγάλη μας έκπληξη υιοθετήθηκε περισσότερο από τα fashion girls στην Ιαπωνία.

Τα πιο δημοφιλή κομμάτια, τάσεις και hashtags στο Instagram για το 2017-2

Φυσικά το γνωστό σε όλους millenial pink ήταν αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος νικητής του 2017 και το χρώμα που λατρεύτηκε περισσότερο σε όλο τον πλανήτη, αν και οι μεγαλύτεροι θαυμαστές του εντοπίστηκαν στην Ταϊλάνδη, όπου οι σχετικές αναρτήσεις ξεπέρασαν τις 15.000.

Τα πιο δημοφιλή κομμάτια, τάσεις και hashtags στο Instagram για το 2017-3

Όσο για τις πολυαγαπημένες ψάθινες τσάντες που είδαμε να κυκλοφορούν ακόμα και στις πρωτεύουσες τις μόδας στα fashion weeks και να συνδυάζονται ακόμα και με επίσημα σύνολα, κέρδισαν περισσότερο την ''εκτίμηση'' των Ισπανίδων, ενώ οι πιο αυστηρές γερμανίδες φαίνεται πως ''ψήφισαν'' το ανδρόγυνο look με το αντίστοιχο hashtag να ξεπερνά τις 14.000.

Τα πιο δημοφιλή κομμάτια, τάσεις και hashtags στο Instagram για το 2017-4