ΣΤΙΛ

Βροχερός καιρός; Το χτένισμα που θα σας σώσει μας έρχεται από το fashion week

sleek1
sleek2

Όταν τα μαλλιά φριζάρουν από την υγρασία ή όταν θέλετε να αντιμετωπίσετε τον βροχερό καιρό με χάρη, ένα γυαλιστερό, μοντέρνο ponytail είναι η αδιάβροχη λύση που χρειάζεστε. Τα είδαμε σε παραλλαγές σε διάφορους σχεδιαστές και οι αγαπημένες μας εκδοχές είναι και οι πιο διαχρονικές -και μάλιστα, όχι απαραίτητα δύσκολες στην εφαρμογή.

Ο Guido Palau για το show Loewe επέλεξε μια sleek μοντέρνα εκδοχή με χωρίστρα στη μέση. Ξεκίνησε χωρίζοντας τα μαλλιά -νωπά ακόμη- με πολύ λεπτή χωρίστρα και έπειτα εφάρμοσε gel στεγνώνοντας τα με σεσουάρ κοντά στο κεφάλι, ενώ άφησε το κάτω μέρος των μαλλιών να στεγνώσουν φυσικά. Στη συνέχεια προχώρησε δένοντας χαμηλά ponytails, ολοκλήρωσε με λακ στο επάνω μέρος του κεφαλιού και φινίρισε με λάδι μαλλιών κατά μήκος, για να ενισχύσει τη λάμψη.

Μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή αυτού είδαμε στην Carolina Herrera, αλλά με βαθιά πλαϊνή χωρίστρα και κοτσίδα ισιωμένη με πρέσσα, ενώ στο show Prabal Gurung η εικόνα ήταν περισσότερο ανδρόγυνη: Ο Αnthony Turner στέγνωσε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας προϊόν για όγκο και αμέσως τράβηξε τα μαλλιά προς τα πίσω με τα δάχτυλα και όχι με χτένα, χρησιμοποιώντας κερί, ενώ έδωσε στις κοτσίδες κίνηση με σίδερο για μπούκλες. 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr