Ο ιερός σκοπός πίσω από τα παπούτσια της Gigi Hadid

Ο ιερός σκοπός πίσω από τα παπούτσια της Gigi Hadid

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα χρόνο μετά την πρώτη τους συνεργασία, η Gigi Hadid συναντά ξανά τον Stuart Weitzman για μια ακόμα συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018. Όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και τώρα η νέα συλλογή δημιουργήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας του οίκου με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Pencils of Promise (PoP) με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την δημιουργία σχολείων σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Ο ιερός σκοπός πίσω από τα παπούτσια της Gigi Hadid-1

Το διάσημο ''it'' model εμπνεύστηκε αυτή τη φορά από το ''κακό μάτι'' για μια σειρά από φανταστικά mules τα οποία κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό. Κάθε ζευγάρι από τις δύο συλλογές ''The Eyelove'' και ''The Eyelovemore'' είναι διακοσμημένο με το ''μάτι'' και κοστίζει €540. ''To κακό μάτι είναι ένα πολύ δυνατό σύμβολο που προστατεύει αυτούς που το φοράνε από την κακή ενέργεια. Όταν το κοιτάς σε κάνει να αισθάνεσαι ηρεμία, είναι όμορφο και σε αιχμαλωτίζει'', σημειώνει η Gigi.

Ο ιερός σκοπός πίσω από τα παπούτσια της Gigi Hadid-2

Η περσινή συλλογή ''Gigi Boot'' που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016, ''συνέβαλε'' στη δημιουργία 3 σχολείων και όπως ανέφερε το διάσημο μοντέλο με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 'στόχος και αυτή τη φορά είναι η δημιουργία 3 ακόμα σχολείων στην Γκάνα, την Γουατεμάλα και το Λάος''. ''Η καρδιά μου είναι γεμάτη. Ευχαριστώ Stuart Weitzman και PoP, που μου δίνεται την ευκαιρία να βοηθήσω τα παιδιά να έχουν την εκπαίδευση που αξίζουν, και ευχαριστώ και εσάς που με την υποστήριξή σας βοηθήσατε να γίνεθ αυτό πραγματικότητα. Ας το ξανακάνουμε'', συμπλήρωσε η Gigi.

Τη νέα συλλογή μπορείτε να την δείτε και να την αποκτήσετε εδώ.

Ο ιερός σκοπός πίσω από τα παπούτσια της Gigi Hadid-3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή