Η επτά μηνών έγκυος Βίκυ Καγιά κάνει πασαρέλα για τον Jean Paul Gaultier

Η επτά μηνών έγκυος Βίκυ Καγιά κάνει πασαρέλα για τον Jean Paul Gaultier

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα fashion show για λίγους και για ευγενή σκοπό πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή Jean Paul Gaultier στο Μουσείο Μπενάκη. Στην πασαρέλα ανέβηκαν διάσημα μοντέλα, αλλά και Έλληνες καλλιτέχνες που υποστηρίζουν με τις δημόσιες εμφανίσεις τους την ελληνική μόδα.

Η επτά μηνών έγκυος Βίκυ Καγιά κάνει πασαρέλα για τον Jean Paul Gaultier-1

Σ' αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση για την ελληνική μόδα και τον πολιτισμό, δεν θα μπορούσε να λείπει η Βίκυ Καγιά η οποία περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας μια μαύρη αέρινη δημιουργία και δείχνοντας με περηφάνια την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας μόδας, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, είναι άλλωστε από τις πιο σημαντικές εκπροσώπους της ελληνικής μόδας στο εξωτερικό και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον γάλλο σχεδιαστή από τον καιρό που μεσουρανούσε στις πασαρέλες.

Φυσικά στην πρώτη σειρά για να την καμαρώσει ήταν ο αγαπημένος της σύζυγος και φανατικός υποστηρικτής της, επιχειρηματίας Ηλίας Κρασσάς.

Η επτά μηνών έγκυος Βίκυ Καγιά κάνει πασαρέλα για τον Jean Paul Gaultier-2
Η επτά μηνών έγκυος Βίκυ Καγιά κάνει πασαρέλα για τον Jean Paul Gaultier-3

Ο θρυλικός Γάλλος δημιουργός επέλεξε το Μουσείο Μπενάκη για να παρουσιάσει αναδρομικά τις δημιουργίες του με αναφορές στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της, ζητώντας μάλιστα η όλη εκδήλωση να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή