Το καλοκαίρι που η Meghan Markle ερωτεύτηκε την Ελλάδα…

Το καλοκαίρι που η Meghan Markle ερωτεύτηκε την Ελλάδα…

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το όνομά της κάνει τον γύρο του κόσμου, και όλοι μα όλοι ασχολούνται μαζί της, αφού την επόμενη Άνοιξη πρόκειται να παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry. Τα βρετανικά tabloids για να ικανοποιήσουν την φρενίτιδα που επικρατεί όχι μόνο στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο σχετικά με τον επόμενο βασιλικό γάμο βάλθηκαν να φτιάχνουν ιστορίες και να ψάχνουν μανιωδώς το παρελθόν της αφροαμερικανίδας ηθοποιού που έκανε τον διάδοχο του θρόνου να ''γονατίσει''.

Εκτός από πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς ''Suits'' και ακτιβίστρια, η 36χρονη Meghan Markle ήταν και travel blogger. Και λέμε ήταν αφού με το που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα, η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ, έσπευσε να γράψει ένα αποχαιρετηστήριο σημείωμα στους διαδικτυακούς της φίλους που την ακολουθούσαν τόσα χρόνια (δείτε το εδώ).

Το καλοκαίρι που η Meghan Markle ερωτεύτηκε την Ελλάδα…-1
Το καλοκαίρι που η Meghan Markle ερωτεύτηκε την Ελλάδα…-2

Σ' αυτό μάλιστα το προσωπικό blog, μεγάλο μέρος του οποίου αφιέρωνε στα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο, η Meghan είχε φιλοξενήσει και την χώρα μας, και συγκεκριμένα το νησί της Ύδρας.

Μάλιστα, αυτό συνέβη την περίοδο που ξεκίνησε και ο έρωτάς την με τον πρίγκιπα, μόνο που σ' αυτό το ταξίδι το τότε νέο ζευγαράκι δεν είχε έρθει μαζί, αφού η ηθοποιός είχε βρεθεί εκεί τον Ιούνιο του 2016 για το bachelor party μια φίλης της.

Το καλοκαίρι που η Meghan Markle ερωτεύτηκε την Ελλάδα…-3
Το καλοκαίρι που η Meghan Markle ερωτεύτηκε την Ελλάδα…-4
Το καλοκαίρι που η Meghan Markle ερωτεύτηκε την Ελλάδα…-5
Το καλοκαίρι που η Meghan Markle ερωτεύτηκε την Ελλάδα…-6

Κάποιες από τις φωτογραφίες από τις διακοπές της μπορούμε ακόμα να δούμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο εκφράζει την αγάπη της για το νησί και για την Ελλάδα. Η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά και να δείχνει χαλαρή να γεύεται ελληνική σαλάτα και καλοκαιρινά κοκτέϊλ.

«Ένας μικρός βράχος παγιδευμένος στον χρόνο όπου τα μόνα μέσα μεταφοράς είναι τα ποδήλατα ή τα γαϊδούρια», έγραψε για την Ύδρα η ηθοποιός.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή