Φρενίτιδα στη Μεγάλη Βρετανία! Ο Harry και η Meghan εμφανίστηκαν στο Nottingham

Φρενίτιδα στη Μεγάλη Βρετανία! Ο Harry και η Meghan εμφανίστηκαν στο Nottingham

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πανδαιμόνιο επικράτησε σήμερα στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Nottingham όπου ο πρίγκιπας Harry και η μέλλουσα σύζυγός του Meghan Markle αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την πρώτη κοινή τους επίσημη βασιλική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους την περασμένη Δευτέρα.

Η εμφάνιση του ερωτευμένου ζευγαριού για το οποίο μιλά αυτή την στιγμή όλος ο κόσμος έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ides με στόχο την ενημέρωση για το HIV/AIDS και για την νεανική εγκληματικότητα. Η επίσκεψή τους σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Ιδρύματος ''Τέρενς Χίγκινς'' στη μνήμη θυμάτων του AIDS είχε μάλιστα συμβολικό χαρακτήρα για τον Harry καθώς η αείμνηστη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα συνέβαλε στην εξάλειψη του στίγματος που ακολουθούσε τους οροθετικούς και τους πάσχοντες.

Φρενίτιδα στη Μεγάλη Βρετανία! Ο Harry και η Meghan εμφανίστηκαν στο Nottingham-1

(Photo Credits: ©Getty Images / Ideial Image)

Όπως ήταν αναμενόμενο χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για να τους δουν από κοντά ενώ ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος όταν η αμερικανίδα ηθοποιός πλησίασε τα κάγκελα που την χώριζαν από το πλήθος. Μάλιστα πολλοί έσπευσαν να σφίξουν το χέρι της μέλλουσας πριγκίπισσας, να της χαρίσουν λουλούδια, να την συγκινήσουν με γράμματα αλλά και να βγάλουν μαζί της σέλφι. Η ίδια φυσικά, δεν αρνήθηκε, ενώ μίλησε με πολλούς από τους θαυμαστές της.

Φρενίτιδα στη Μεγάλη Βρετανία! Ο Harry και η Meghan εμφανίστηκαν στο Nottingham-2

(Photo Credits: ©Getty Images / Ideial Image)

Στη συνέχεια το ζευγάρι θα επισκεφθεί την Ακαδημία του Νότινγχαμ όπου θα συναντηθούν με τις σχολικές αρχές της περιοχής για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα Full Effect, το οποίο στηρίζουν η φιλανθρωπική οργάνωση του Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ, έργο της οποίας είναι να κρατήσει μακριά την νεολαία από την βία.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή