Χέρια ώρα μηδέν: Οι κρέμες που πρέπει να δοκιμάσετε

Χέρια ώρα μηδέν: Οι κρέμες που πρέπει να δοκιμάσετε

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο η θερμοκρασία πέφτει, τόσο η ανάγκη για μια καλή κρέμα χεριών γίνεται επιτακτικότερη. Προσωπικά χρησιμοποιώ κρέμες χεριών όλο τον χρόνο, όμως πραγματικά τον χειμώνα το δέρμα μου με τραβάει τόσο πολύ που έχω μόνιμα 1 με 2 κρέμες μέσα στην τσάντα μου. Οι τελευταίες που χρησιμοποίησα με φανταστικά αποτελέσματα είναι οι εξής:

– Atoderm Mains & Ongles Ultra Repair, Bioderma

  Η Atoderm Mains & Ongles ενδυναμώνει το υδρολιπιδικό φιλμ και προστατεύει με διάρκεια το δέρμα, επαναφέροντας την λειτουργία του φυσικού βιολογικού φραγμού του.  Έχει πλούσια και κρεμώδη υφή, που προσφέρει μία άμεση αίσθηση ευχαρίστησης που διαρκεί. Επανορθώνει και θρέφει ακόμα και το πιο ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραϋνει ακόμη και τα ξηρά και με τάση για δερματολογικά προβλήματα χέρια, όπως εκείνα με ξηρότητα, ερεθισμό, σκασίαματα ή ραγάδες. Είναι υποαλλεργικό προϊόν χωρίς paraben και έχει σύνθεση που δεν κολλάει.

Χέρια ώρα μηδέν: Οι κρέμες που πρέπει να δοκιμάσετε-1

– Creme Gourmand για τα χέρια και τα νύχια, Caudalie

Η κρέμα χεριών και νυχιών από τη σειρά Creme Gourmand της Caudalie είναι μια κρέμα με αβοκάντο πλούσια σε έλαια καριτέ και σταφυλιού. Καταπραΰνει στη στιγμή το ξηρό δέρμα, το θρέφει και το τυλίγει σε ένα λεπτό άρωμα εσπεριδοειδών, ενώ έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το 98% των συστατικών της είναι φυσικής προέλευσης, ενώ δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα.

Χέρια ώρα μηδέν: Οι κρέμες που πρέπει να δοκιμάσετε-2

– All-Day Hydrating Hand and Nails Cream, Darphin

Kαταρχάς να σημειωθεί ότι περιέχει ροδόνερο, οπότε, εκτός από το ότι η συγκεκριμένη κρέμα ενισχύει την άμυνα του δέρματος ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, αφήνει και αυτή τη λεπτή, μαμαδίστικη μυρωδιά τριαντάφυλλο που σε κάνει να αισθάνεσαι θαλπωρή. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, χάρη σε ένα μείγμα από αναπλαστικάκαι μαλακτικά φυτικά στοιχεία.

Χέρια ώρα μηδέν: Οι κρέμες που πρέπει να δοκιμάσετε-3

– Make A Difference™ Rejuvenating Hand Treatment, Origins

Mια κρέμα εντατικής ενυδάτωσης που αντιστρέφει ακόμη και την ακραία ξηρότητα, χάρη στο έγχυμα από ρόδο της Ιεριχούς που περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλους αναζωογονητικούς για το δέρμα παράγοντες, που δρουν συνδυαστικά. Η χλωρίδα των ωκεανών διορθώνει τις βλάβες από τις ακτίνες UV και το απόσταγμα από scutellaria διορθώνει και εξομαλύνει τον χρωματικό τόνο. Τα χέρια γίνονται μεταξένια και η απαλότητα παραμένει για ώρες!

Χέρια ώρα μηδέν: Οι κρέμες που πρέπει να δοκιμάσετε-4

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή