To γούνινο σακάκι της Olivia Palermo από τα Zara που μπορείς να αποκτήσεις σήμερα!

To γούνινο σακάκι της Olivia Palermo από τα Zara που μπορείς να αποκτήσεις σήμερα!

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα μια μέρα που η Olivia Palermo κάνει ένα look από τα Zara να δείχνει… ακριβό! Είναι άλλωστε γνωστή η αδυναμία της διάσημης style setter στην αλυσίδα γρήγορης μόδας, και η αλήθεια είναι πως κάνει κάθε σύνολο, όσο οικονομικό κι αν είναι, να δείχνει πρώτης γραμμής με την φινέτσα και τους σικάτους συνδυασμούς της.

To γούνινο σακάκι της Olivia Palermo από τα Zara που μπορείς να αποκτήσεις σήμερα!-1

Αυτή τη φορά η σοσιαλιτέ της Νέας Υόρκης επέλεξε ένα faux γούνινο σακάκι από διαφορετικά κομμάτια σε μπεζ και απαλές ροζ αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με ένα κιλότ παντελόνι και πουλόβερ, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με φανταστικές βελούδινες μπορντό γόβες με παγιέτες και τσάντα ρόμβο από την συλλογή της για τα Meli Melo.

H ίδια είχε μιλήσει για αυτή της την ''αδυναμία'' στο brand λέγοντας ''Πιστεύω όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, έτσι και στο shopping, πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος. Να δεις τι μπορεί να δουλέψει καλύτερα με όσα έχεις στη ντουλάπα σου και να δημιουργήσεις εκείνη τη στιγμή ένα look. Δεν λειτουργώ με συγκεκριμένη ατζέντα''.

Εμείς φυσικά βρήκαμε το συγκεκριμένο κομμάτι online και εσείς μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ στην τιμή των €59,95.

To γούνινο σακάκι της Olivia Palermo από τα Zara που μπορείς να αποκτήσεις σήμερα!-2

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή