Αυτές είναι οι φετινές deco τάσεις για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας!

Αυτές είναι οι φετινές deco τάσεις για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας!

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλα τα πράγματα βρίσκονται εντός και εκτός μόδας, ακόμα και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Και τι βασικότερο από το αγαπημένο μας χριστουγεννιάτικο δέντρο; Βρίσκεται στο επίκεντρο του εορταστικού κλίματος και "γεμίζει" το σπίτι μας κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το ιδανικό δέντρο ακολουθεί τα κορυφαία deco trends αλλά ταιριάζει και στην προσωπικότητα μας! Ψάξαμε και βρήκαμε τις δημοφιλέστερες τάσεις και σας τις παρουσιάζουμε:

1. Το όμπρε αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες και δημοφιλείς τάσεις στη διακόσμηση, τη μόδα αλλά και την ομορφιά. Αποκτήστε ένα δέντρο σε degrade αποχρώσεις ή δημιουργήστε την όμπρε αίσθηση μέσω του στολισμού ενός κλασσικού πράσινου δέντρου.

Αυτές είναι οι φετινές deco τάσεις για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας!-1

2. Είναι μίνιμαλ αλλά ταυτόχρονα και πολύ εντυπωσιακό. Ένα δέντρο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από φωτάκια θα χαρίσει άποψη και στυλ στο χώρο σας, δημιουργώντας ζεστό χριστουγεννιάτικο κλίμα!

Αυτές είναι οι φετινές deco τάσεις για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας!-2

3. Το ρομαντικό φλοράλ δεν βρίσκεται μόνο πάνω στα παλτό και στις τσάντες μας, καθώς αποτελεί κορυφαίο trend της διακόσμησης! Στολίστε το δέντρο σας με πλούσια λουλούδια και φύλλα, προσδίδοντας μια ρετρό και πληθωρική αίσθηση που θα κάνει το σπίτι σας να ξεχωρίζει.

Αυτές είναι οι φετινές deco τάσεις για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας!-3

4. Έχετε βαρεθεί τους all-time-classic χρωματικούς συνδυασμούς των Χριστουγέννων και ψάχνετε κάτι διαφορετικό; Το δυναμικό ντουέτο του άσπρου-μαύρου θα δώσει μοντέρνα διάθεση και θα ανανεώσει το φετινό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Αυτές είναι οι φετινές deco τάσεις για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας!-4

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή