7 μεταλιζέ συνδυασμοί που θα θες να δοκιμάσεις το 2018

7 μεταλιζέ συνδυασμοί που θα θες να δοκιμάσεις το 2018

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι η κατάλληλη εποχή για να τα ευχαριστηθούμε και να κάνουμε τους κατάλληλους πειραματισμούς, χωρίς να δείχνουμε κάθόλου υπερβολικές μιας και το γιορτινό κλίμα μας το επιτρέπει. Ο λόγος φυσικά για τα metallics που σύμφωνα με τους ''ειδικούς'' θα μας απασχολήσουν και το 2018, και εμείς είμαστε έτοιμες για να τα υιοθετήσουμε.

Φυσικά οι σταρ της μόδας, δεν άργησαν να ''αποκαλύψουν'' την τάση που θα κυριαρχήσει και το 2018, αποδεικνύοντας πως μια πινελιά από χρυσό, ασημί ή μεταλιζέ μπλε θα χαρίσει έξτρα πόντους στο σύνολό μας όποια ώρα της ημέρας κι αν το προτιμήσουμε.

Το κλειδί για να μην δείχνει ''φτηνή'' η επιλογή μας είναι η ποιότητα και ο συνδυασμός με πιο πολυτελή υφάσματα. Εμείς σας έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις για styling, που θα σας οδηγήσουν μέχρι την Πρωτοχρονιά και θα ανανεώσουν τα σύνολά σας.

1.Οι metallic μπότες είναι από τα must κομμάτια αυτή τη σεζόν και ο κατάλληλος τρόπος για να δείχνετε uber cool είναι να τις φορέσετε με τα αθλητικά σύνολά σας. Ένα oversized φούτερ με κουκούλα είναι μια μοντέρνα πρόταση.

7 μεταλιζέ συνδυασμοί που θα θες να δοκιμάσεις το 2018-1

2.Ένα τρικ που θα αποκαλύψει και το αναβαθμισμένο στυλ σας. Συνδυάστε τα μεταλιζέ μποτάκια σας με λεπτά καλτσάκια και ακολουθήστε την τάση του καρό με μίνι φούστα ή cropped παντελόνι.

7 μεταλιζέ συνδυασμοί που θα θες να δοκιμάσεις το 2018-2

3.Αυτή η συνταγή θα σας βοηθήσει να φορέσετε την τάση μέχρι και τον χώρο εργασίας σας χωρίς να δείχνετε υπερβολικές. Συνδυάστε ένα μεταλιζέ παντελόνι με μαύρο ζιβάγκο και αντρικό σακάκι για μια πιο αυστηρή εμφάνιση.

7 μεταλιζέ συνδυασμοί που θα θες να δοκιμάσεις το 2018-3

4.Ψάχνεις ακόμα για το κατάλληλο outfit για ρεβεγιόν. Μια καλή πρόταση έρχεται από την Chiara Ferragni, με ένα μεταλιζέ σετ με φούστα και πουκάμισο κατάλληλο για πάρτυ.

7 μεταλιζέ συνδυασμοί που θα θες να δοκιμάσεις το 2018-4

5.Μην φοβηθείτε να ''παντρέψετε''  δύο διαφορετικούς μεταλιζέ τόνους. Δημιουργήστε ένα καθημερινό σύνολο και προσθέστε μεταλιζέ πινελιές με αξεσουάρ και ένα ζευγάρι ''βολικές''  μπότες.

7 μεταλιζέ συνδυασμοί που θα θες να δοκιμάσεις το 2018-5

6.Αυτός ο συνδυασμός μας έρχεται από τα αγαπημένα 90s με πρωταγωνιστή το μεταλιζέ τοπ μας συνδυασμένο με slouchy jeans.

7 μεταλιζέ συνδυασμοί που θα θες να δοκιμάσεις το 2018-6

7.Ψάχνεις μια cool εναλλακτική για να φορέσεις το μεταλιζέ φόρεμά σου και να αντιμετωπίσεις ταυτόχρονα το τσουχτερό κρύο; Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με μια μπλούζα με φουσκωτά μανίκια ή ακόμη και με μια πουκαμίσα και να ολοκληρώσεις με καουμπόϊκες μπότες την εμφάνισή σου.

7 μεταλιζέ συνδυασμοί που θα θες να δοκιμάσεις το 2018-7

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή