Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο γάμος μεταδόθηκε ζωντανά από την Times Square

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο γάμος μεταδόθηκε ζωντανά από την Times Square

2' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ήταν σίγουρα το πιο συγκινητικό γεγονός που μας ήρθε από τον κόσμο των διασήμων τη στιγμή μάλιστα που αποχαιρετούσαμε το 2017. Η ελληνίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος μετά από την περιπέτεια υγείας που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της την προηγούμενη χρονιά, θέλησε να ξεκινήσει το 2018 με μια χαρμόσυνη είδηση.

Ένα γάμο-έκπληξη με τον επί 16 χρόνια σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο, το βράδυ της Κυριακής στην Times Square της Νέας Υόρκης, που μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση σε εκατομμύρια τηλεθεατές.  Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον γάμο ξαφνικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα πλαίσιο της πρωτοχρονιάτικης εκπομπής του καναλιού Fox για τον ερχομό του 2018, με παρουσιαστή τον Στιβ Χάρβεϊ, στην οποία συμπαρουσιάστρια ήταν η Μενούνος.

Η Μαρία Μενούνος φόρεσε ένα στράπλες νυφικό «Randala» με δαντέλα του οίκου Pronovias, που συνδύασε με ασορτί παλτό. Στην τελετή ήταν επίσης παρόντες οι γονείς της, Κωνσταντίνος και Λίτσα Μενούνος, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου. 

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο γάμος μεταδόθηκε ζωντανά από την Times Square-1

Να υπενθυμίσουμε πως η πρόταση γάμου έγινε on air τον Μάρτιο του 2016 και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στα πλαίσια της ραδιοφωνικής εκπομπής «SiriusXM» του Χάουαρντ Στερν.

Η ιδέα για τον γάμο ξεκίνησε από μία πρόταση που έκανε για πλάκα ο παραγωγός της εκπομπής. «Όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε το πρόγραμμα της εκπομπής για την Πρωτοχρονιά, ο παραγωγός είπε πως ήθελε να συμπεριλάβει τον γάμο ενός ζευγαριού, που θα γινόταν ζωντανά'', αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος και συνέχισε ''Και μετά μου είπε, "Εκτός κι αν θέλεις εσύ με τον Κέβιν να παντρευτείτε". Στη αρχή γέλασα και είπα όχι. Μετά όμως στο αμάξι άρχισα να το σκέφτομαι και κατέληξα πως αυτό θα ήταν όντως τέλειο».

Μάλιστα, προς μεγάλη της έκπληξη όταν ανακοίνωσε την ιδέα στον σύντροφό της, αποδείχθηκε πως ήδη ετοίμαζε κάτι παρόμοιο εν αγνοία της. «Η Μαρία μου έστειλε μήνυμα αλλά δεν είχε ιδέα πως εγώ ήδη μιλούσα με τους Μπεθ και Χάουαρντ Στερν εδώ και ένα χρόνο για να βρούμε ημερομηνία να γίνει ο γάμος- έκπληξη στην εκπομπή τους. Τα είχαμε όλα κανονισμένα και ξαφνικά εκείνη μου στέλνει αυτό το μήνυμα και πάγωσα. Λέω, τι κάνουμε τώρα;», λέει ο Κέβιν Αντεργκάρο.

Τελικά πήρα την τελική απόφαση και ανακοίνωσαν το σχέδιό τους σε ελάχιστους στενούς φίλους και συγγενείς. Οι προετοιμασίες του γάμου έγιναν με άκρα μυστικότητα και σε πολύ λίγο χρόνο, αφού το ζευγάρι είχε μόλις 2 εβδομάδες για να οργανώσουν την τελετή και η Μενούνος για να βρει νυφικό. «Πραγματικά πιστεύω πως μας πήρε τόσο πολύ καιρό να παντρευτούμε λόγω της πίεσης που χρειάζεται η οργάνωση ενός γάμου. Πάντα ήθελα να είναι πολύ κλειστός και παρόλο που τελικά ήταν το ακριβώς αντίθετο, μπορούσαμε να καλέσουμε μόνο κοντινούς συγγενείς, οπότε έφυγε το άγχος με τα προσκλητήρια. Ήταν τόσο τέλειο», προσθέτει η Μαρία Μενούνος.

Μετά την τελετή, ακολούθησε ένα μικρό γλέντι στο ξενοδοχείο που έμενε το ζευγάρι και brunch για τους συγγενείς και φίλους το επόμενο πρωί «Είμαι κατενθουσιασμένος που μπορώ πλέον να την αποκαλώ γυναίκα μου. Ήταν η κοπέλα μου για τόσο πολύ καιρό που είναι τόσο όμορφο να την λέω πλέον "γυναίκα μου"», σχολίασε ο Κέβιν Αντεργκάρο. 

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή