Η Gigi Hadid ζήτησε 3 φορέματα από πασίγνωστο Έλληνα σχεδιαστή!

Η Gigi Hadid ζήτησε 3 φορέματα από πασίγνωστο Έλληνα σχεδιαστή!

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χθες είδαμε το όνομά του να φιγουράρει στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες σταρ που πέρασαν από το κόκκινο χαλί των Golden Globes και μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο ο Βασίλης Ζούλιας είδε το όνομά του να γίνεται viral στα μεγαλύτερα δίκτυα μόδας, αφού η ηθοποιός Alison Brie τον εμπιστεύτηκε κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στα κινηματογραφικά βραβεία με δημιουργία του.

Η Gigi Hadid ζήτησε 3 φορέματα από πασίγνωστο Έλληνα σχεδιαστή!-1

Η υπέροχη δημιουργία του σχεδιαστή έκανε τον γύρο του κόσμου, όταν φορέθηκε από την ηθοποιό Alison Brie στις Χρυσές Σφαίρες.

Όπως αποκάλυψε σε πρωϊνή εκπομπή σήμερα ο αγαπημένος σε όλες μας Έλληνας couturier, το πως έφτασε το συγκεκριμένο σχέδιο στους κύκλους του Χόλιγουντ ήταν εντελώς συγκυριακό, ενώ σημείωσε πως θεωρεί το γεγονός επιτυχία όχι μόνο για τον ιδιο αλλά και για την ελληνική μόδα. ''Το σύμπαν συνομώτησε'', ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αυτό που όπως αποκάλυψε του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ένα μήνυμα που έλαβε σήμερα το πρωί. 

Η Gigi Hadid ζήτησε 3 φορέματα από πασίγνωστο Έλληνα σχεδιαστή!-2

Το διάσημο ''it'' girl και fashion icon, Gigi Hadid έστειλε μήνυμα στον ίδιο ζητώντας του τρεις δημιουργίες του.

Με τα μεγάλα events να λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα στο Χόλιγουντ μέχρι την μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, δεν είναι λοιπόν αδύνατο να δούμε ξανά μια ελληνική δημιουργία να φιγουράρει στο κόκκινο χαλί.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή