4 νέες μάσκαρες για να δοκιμάσετε τώρα

4 νέες μάσκαρες για να δοκιμάσετε τώρα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι νέες τεχνολογίες μας προσφέρουν συνεχώς πιο εξελιγμένες φόρμουλες και περίτεχνα βουρτσάκια, για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

4 νέες μάσκαρες για να δοκιμάσετε τώρα-1

H ολοκαίνουρια μάσκαρα Troublemaker της Urban Decay χαρίζει στις βλεφαρίδες 13,7 φορές περισσότερο όγκο, ενώ το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι της αιχμαλωτίζει κάθε βλεφαρίδα, για να τη ντύσει με έντονο μαύρο χρώμα. Χάρη στις ιδιότητές της προσφέρει πιο πλούσιες, εντυπωσιακά μακριές βλεφαρίδες με μεγάλη αντοχή. Η σύνθεσή της απλώνεται υπέροχα, χωρίς να δημιουργεί κόμπους, οπότε εφαρμόστε όσες στρώσεις θέλετε!

4 νέες μάσκαρες για να δοκιμάσετε τώρα-2

Η νέα Volume Serum Mascara από τη GOSH δεν είναι μια μάσκαρα που δίνει όγκο και διαχωρισμό στις βλεφαρίδες, αλλά είναι και ιδανική για extentions βλεφαρίδων. Επειδή είναι ταυτόχρονα και serum, μεταμορφώνει τις λεπτές και σπασμένες βλεφαρίδες σε πιο πλούσιες, πυκνές και μακριές με μόνο λίγες στρώσεις. Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για τα extentions βλεφαρίδων, για τις μέρες που θέλετ να τις γεμίσετε ή ακόμα και όταν επιθυμείτε ένα πολύ εντυπωσιακό βλέμμα!

4 νέες μάσκαρες για να δοκιμάσετε τώρα-3

Η Ultra Volume Mascara είναι η μία από τις 5 νέες μάσκαρες της 3INA και η formula εκείνη που εστιάζει στον όγκο. Αποδίδει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε ανάλογα με τις στρώσεις που θα εφαρμόσετε. Για maximum drama effect, περάστε τρεις στρώσεις για να διαχωρίσετε, να ανυψώσετε και να γεμίσετε τις βλεφαρίδες από τη βάση μέχρι την άκρη.

4 νέες μάσκαρες για να δοκιμάσετε τώρα-4

Η νέα Lush Crown Mascara της Max Factor φέρει ένα πρωτοποριακό βουρτσάκι. Το χαρακτηριστικό στέμμα στην άκρη του είναι περίτεχνα σχεδιασμένο για να προσφέρει ομοιόμορφα όγκο στις ρίζες των βλεφαρίδων, ένταση και διαχωρισμό στις άκρες. Η επίπεδη πλευρά του αποτελείται από δύο σετ 135 τριχών. To κάθε σετ χωρίζεται σε τρία επίπεδα, ένας σχεδιασμός που προσφέρει μέγιστο διαχωρισμό. Η πλευρά με το στέμμα σε σχήμα καμπύλης επιτρέπει τον ακριβή και ομοιόμορφο διαχωρισμό των βλεφαρίδων που βρίσκονται και στην εσωτερική και στην εξωτερική γωνία του ματιού, χαρίζοντας εντυπωσιακ αποτελέσματα.

 

Περισσότερα νέα από τον χώρο της ομορφιάς στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή