ΣΤΙΛ

Διαζύγιο Γουάινστιν-Τσάπμαν με οκταψήφιο συμβιβασμό

diazygio-goyainstin-tsapman-me-oktapsifio-symvivasmo-2227267

Συμφώνησαν σε οκταψήφιο συμβιβασμό για διαζύγιο, ο μεγιστάνας του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν και η σύζυγός του, η σχεδιάστρια μόδας Τζορτζίνα Τσάπμαν.

Πηγή είπε στην εφημερίδα «The Post» ότι το ποσό θα είναι μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων δολαρίων, θα καταβληθεί στο τέλος της χρονιάς, και ότι τα έγραφα θα κατατεθούν στο δικαστήριο εντός των επόμενων ημερών. Το διαζύγιο έρχεται τη στιγμή που ο γάμος τους κλείνει δεκαετία.

Κατά τη συμφωνία που έγινε πριν τον γάμο, ο Γουάινστιν οφείλει να δίνει στη σύζυγό του 300.000 δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμης σχέσης τους. Σύμφωνα με τις πηγές, η Τσάπμαν θα λάβει και άλλα ποσά, καθώς και μέρος των ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων του ζεύγους. Στα υπάρχοντά τους περιλαμβάνεται μία αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων κατοικία στο West Village καθώς και μια εξοχική κατοικία στο Hamptons, αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κάποτε, η αξία του παραγωγού του «Shakespeare in Love» εκτιμάτο σε 240 εκατομμύρια δολάρια, αλλά ο Γουάινστιν ξοδεύει εκατομμύρια σε δικηγόρους, ιδιωτικούς ντετέκτιβ και διαμορφωτές δημόσιας εικόνας από τότε που πάνω από 100 γυναίκες τον κατηγόρησαν δημόσια για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Η 41χρονη Τσάπμαν ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι εγκαταλείπει τον 65χρονο Γουάνστιν. Έχουν δύο παιδιά τα οποία θα μείνουν με τη μητέρα τους, όπως διευκρινίζουν οι πηγές.

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.