ΣΤΙΛ

H Sharon Stone ρωτήθηκε αν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση και η απάντηση της είναι αποστομωτική

h-sharon-stone-rotithike-an-dechtike-sexoyaliki-parenochlisi-kai-i-apantisi-tis-einai-apostomotiki-2227850

Με αφορμή το κίνημα Time's Up, οι γυναίκες του Hollywood έρχονται μπροστά να ομολογήσουν περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που ίσως έχουν ζήσει στη ζωή και στην καριέρα τους.

Σε συνέντευξη της με τον Lee Cowan στο CBS Sunday, η Sharon Stone ρωτήθηκε αν ένιωσε ποτέ ''άβολα'' στην πορεία της και η απάντηση της είναι αποστομωτική. Αφού πρώτα γέλασε, διευκρίνισε:

''Είμαι στον χώρο 40 χρόνια, Lee. Μπορείς να φανταστείς τη βιομηχανία όταν μπήκα εγώ μέσα, πριν 40 χρόνια; Με την εμφάνιση που είχα, από το πουθενά; Ήρθα χωρις καθόλου προστασία. Τα είδα όλα''.

Με αυτό τον τρόπο, χωρίς να μιλήσει συγκεκριμένα ή να πει λεπτομέρειες κατάφερε να μας εξηγήσει ακριβώς τι μπορεί να έζησε. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε τη συνέντευξη για να μιλήσει για φεμινισμό και για την ενδυνάμωση των γυναικών:

''Οι γυναίκες συχνά χάνουν την ταυτότητα τους για χάρη της ταυτότητας των αντρών που είναι μαζί τους. Αλλάζουν ακόμα και τον τρόπο που ντύνονται. Αρχίζουμε να αναγνωρίζουμε τα δικά μας χαρίσματα, σαν γυναίκες και σταματάμε να σκεφτόμαστε πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν άντρες για να μας θεωρούν δυναμικές ή να μας δίνουν αξία''.

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.